wildriver Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Świetne malowanie tych ostatnich pod grube ryby!Mega!Praca tych mniejszych modeli-rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Miło że wobki podobają się nie tylko mnie Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Uważaj z nimi przy dzieciach, bo mogą podwędzić Świetna robota, uderzyłeś w ciekawy kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Bardzo fajne woblerki, takie trochę z Bajki. Weź stary jeszcze Alkę i Kapelusznika wystrugaj Edytowane 19 Września 2013 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Nie wiem jak Wy, ale ja już czekam na lodzik Błysteczki też się już robią Z ubiegłego sezonu, aż mnie ściska jak sobie przeglądam fotki po zeszłorocznych połowach. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie jesteś sam w oczekiwaniach Też już sprzęt odkurzyłem i przygotowania pełną parą.Blaszki świetne, łowne zapewne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) No coś te mrozy nie chcą przyjść z braku laku i jaź dobry Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Co to za zastój?. Gdzie nowe wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Suszy się powolutku materiał na pstrągóweczki, część będzie z balsy część z lipy. Teraz pochłonęły mnie blaszki podlodowe, wycinanie kiwoków, klejenie mormyszek itp. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Można prosić fotki tego sprzętu i przynęt podlodowych ? Jestem ogromnie zainteresowany, bo sam uwielbiam łowić z lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mógłbyś napisać coś na temat produkcji błystek podlodowych i mormyszek? Myślę że wieeeelu użytkowników byłoby zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No woblery ładniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Mógłbyś napisać coś na temat produkcji błystek podlodowych i mormyszek? Myślę że wieeeelu użytkowników byłoby zainteresowanych Mormyszki robię z wolframowych główek do much, wklejam haki na distal, to nic nowego wiele osób tak robi. Mormy robię tylko dla siebie nie lutuję, na swoje potrzeby distal wystarcza. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Fajniusie Paweł, ale to już chyba nie raz słyszałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No w końcu coś się zaczyna dziać w twoim wątku Bardzo fajne kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Caculowe Pawle. Już doczekać się nie mogę wspólnej lutowej wyprawy, aczkolwiek myślę że większość czasu przegadamy zamiast łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 widze na pstragi sie juz zbroisz powiem ci Pawle ze fajosko wyszly .. nie wiem czemu ale przypominaja mi storki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Bardzo fajne. Bielik, mnie też kojarzą się ze Storkami i dobrze, że wracają te konstrukcje bo wielu znam wędkarzy, którzy za nimi tęsknią. Także Gajosik może mieć spore zainteresowanie tymi wzorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Fajne, coś w nich siedzi. Kropki Storkowe, jednak mają swój własny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dzięki za miłe słowa Storki to świetne woblery, są robione rzut beretem od mojego miejsca zamieszkania. O dziwno jak zaczynałem struganie nie miałem o nich pojęcia, bardziej wzorowałem się na kształcie horneta i bananokształtnych jugolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 fajnie ci wyszedl podobywuje mi sie ta opcja ..... pstragi beda grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi