gajosik Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzięki za miłe słowo Na płynącej wodzie do 1m, jak mocno ciągnie płycej, na stojącej można sporo głębiej. Jak uciąg niewielki do średniego i trzymam szczytówkę przy wodzie to da się i poniżej 1m zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jak nie za mocno ciągnie i zastosujesz dość cienką żyłkę to woblerek zapracuje na takiej głębokości na jaką pozwolisz mu się zanurzyć w swobodnym opadzie. Oczywiście wszystko ma swoje granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Teraz już wiem co Moje bardzo wybredne jazie i klenie chciałyby przekąsić. Woby pierwsza liga i takie właśnie potrzebuję. Możesz przedstawić swoją ofertę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Taka sytuacja https://www.youtube.com/watch?v=nuMF1vO_BZI Coś pożarło i odpłynęło z moim woblerem KillerEgg HOLO 20mm 1,8g w złotym kolorze. Przepraszam za wulgaryzmy ale jak adrenalina skacze... no wiecie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Takie akcje długo zapadają w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Akcja dobra , co to za kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nice. Szkoda, że się nie pokazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zrobiles kolego podstawowy blad amatora czyli ryba szla a ty hamulec dokreciles. Ja w takiej sytuacji zawsze luzuje wazne ze wobki łowne. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie było najmniejszej szansy końcowy odcinek żyłki 0,16mm był mocno chropowaty, przetarty, linka pękała jak nić w tym miejscu. Jedna z sytuacji w której nic by nie pomogło. Obstawiam sumka, jednego już w tym miejscu złowiłem. Kijek Phenix FX862-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Gajosiki w akcji???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Czy ten pstrąg miał żółty brzuch? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Czy ten pstrąg miał żółty brzuch? Sam oceń,jeśli tak to co to oznacza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tak myślałem, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Gajosik mam pytanko jakiej kamerki użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tej którą chciałem sprzedać Sony HDR ActionCam as1vr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tegoroczny wrzesień nie rozpieszcza, szczególnie jeżeli chodzi o grafik w pracy....aż 3 niedziele pracujące. Całe szczęście że na kolegów z klubu Fenix można liczyć pocieszą, podeślą fotki bo akurat dziś dobrze bierze jak ja muszę siedzieć w pracy... no pocieszą człowieka, jak łowić nie mogę to przynajmniej sobie mms'y pooglądam Niedzielny klenik Artura na KillerEgg. Artur dzięki za foty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 KillerEgg świetny na okonia i co gorsza donaldy go wciągają matując przy tym lakier . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 BlooM 5cm 4g wagi pływający lata jak pocisk. Misja: Okoń, Szczupak, Boleń, a na wiosnę sprawdzę co o nim myślą pstrągi Foty w kilku malowankach na próbę: I filmik z pracą: https://www.youtube.com/watch?v=hxWVtj803y8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jak bedziesz sprzedawal, to wzialbym ze dwa na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja też może ze 4 :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ciekawy temat jakby dało się go trochę rozciągnąć było by jeszcze ciekawiej.Brania na tego typu woblery są niesamowite. Przygarnął bym ze dwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 KillerEgg wczoraj kosił wzdręgi .Miałem taką pod 40 cm ale niestety wpłynęła pod ponton i Mnie pożegnała .Nie było czasu aby robić zdjęcia ,może następnym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Paweł piszę się na testy BlooM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Taka sytuacja https://www.youtube.com/watch?v=nuMF1vO_BZI Coś pożarło i odpłynęło z moim woblerem KillerEgg HOLO 20mm 1,8g w złotym kolorze. Przepraszam za wulgaryzmy ale jak adrenalina skacze... no wiecie Miejscówkę znam jak własną kieszeń, sumek bardzo możliwe ale ładne rapy tez tam się kręcą więc tej opcji byłbym bardziej skłonny Przy aktualnym stanie wody z tego miejsca byś nie połowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 A ja się zastanawiam po co Kolega chwilę po braniu dokręcił ten hamulec??? Branie było blisko, cała szpula żyłki, nawet jakby się kończyła, to miałeś czym popłynąć za smokiem , wokół kupa wody i zero zaczepów. Warunki do holu wymarzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi