gajosik Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) No nie do końca wypad miał być krótki max 1-2h, żyłki nie chciało mi się nowej nawijać i pod koniec filmiku gdy dokręcałem hamulec widać było już węzełek łączący ze starym podkładem. Także był albo wóz albo przewóz, linka stara nie było szans tym bardziej że koniec był i tak przetarty, gdybym nie dokręcił i jakimś cudem by nie poszło na węźle to zyskałbym może następnych kilka sekund walki, na filmie wygląda jak amatorka ale gdybyście byli ze mną nad wodą gwarantuję że inaczej byście na to patrzeli. Przy takim dokręceniu hamulca i wygięciu kija świeża 0,16 nigdy mi nie pękła no chyba że ryba przetarła na kamieniach jak w tym przypadku. A popłynąć nie mogłem bo łowiłem z brzegu widać kawałek łódki ale to nie moja, stała przycumowana do główki kamerka była zamocowana na klacie stąd tak dziwnie o wygląda jakbym łowił z łodzi Edytowane 22 Września 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Komentarz sytuacji oddaje wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) KillerEgg ponownie wyławiał skutecznie wzdręgi, mimo pochmurnej pogody.Dziś nie pobiłem swojego rekordu, ale kolega Marcin tak .Trafiały się takie do 28 cm,są tam dużo większe. Rybek było dużo ,takie w przedziale od 25 do 28 .Marcin miał więcej szczęścia i trafił 32 cm. Edytowane 23 Września 2016 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dziś słabo ale pewniak zapunktował. Ale niestety donald Mi go zabrał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Mariusz gratuluje rybek, miło popatrzeć na takie foty w swoim wątku serce rośnie Mix BlooM 70mm 8,5g i 80mm 10g KillerEgg LC 25mm waga 4g (a dokładnie 4.1-4.2g ) !!!! Petarda na mega odległe miejscówki. Edytowane 1 Października 2016 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dzięki Paweł ale to zasługa Twoich woblerków. Używam ich i jigów Marcina .Myślę że to jeszcze nie koniec i coś ciekawego na nie wyjedzie z wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja się piszę na testy Bloom'ów w 2 mniejszych rozmiarach no i szykuję miejsce w pudełku na garstkę jajek z naciskiem na te 2 cięższe modele Tych testować nie muszę, bo widziałem je w akcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Lekko zmodyfikowany model Czart 3,5cm pływający. Bardzo uniwersalna konstrukcja. Główne zastosowanie to pstrągi, klenie i okonie. Praca V z lekkim lustereczkiem uwielbiam takie wobki Wersja pstrągowa będzie zbrojona również w pojedyncze haki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Fajne, kompozycja juz widze jesienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Z chęcią nabęde kilka czarcików jak wypuścisz na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Czarty 45mm pływające, takie eksperymenty z kolorkami, nawet przyjemnie to wygląda, może będą następne w takich barwach. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Czarty 35mm pływające waga 2g misja pstrąg/kleń/okoń 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Istne cukiereczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie przy ostatnim ogłoszeniu gdzie były wystawione Czarty 35mm, walnąłem się i dwie paczki poleciały na ten sam adres. Paczka już znaleziona tylko szukam osoby która nie dostała swoich 2szt. Zapraszam na PW. Liczę na to że zgłosi się osoba która rzeczywiście nie dostała paczki a nie 10 które liczą "na drapane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 woblery gajosika to czolowka extraklasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Foto woblerów z felernej paczki, czyje zamówienie? Edytowane 16 Listopada 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Uuu super;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czarcik 45mm pływający, jeszcze 2-3 warstewki lakieru i gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ciekawe kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Nie samymi woblerami człowiek żyje trochę jigów w wersji spinningowej na zbliżający się sezon pstrągowy. Taka odskocznia od strugania. Edytowane 19 Listopada 2016 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pierwsza klasa, gratuluje talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Czarty 45 Single Hook bezzadziorowe, sezon tuz tuż, jeszcze troszkę ponad miesiąc Edytowane 25 Listopada 2016 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Kusisz Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Kolejne Czarty 35mm 2,2g pływające. Niedługo będzie niewielka partyjka Jagerów 35mm stary i sprawdzony model. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Świetne woblerki i oczywiście jigiGratuluje talentu !Mam pytanie jakich rozmiarow hakow używasz do woblerow i czy sa tak samo skuteczne jak kotwice ? Dzięki Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi