Darek K Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A tak swoją drogą to liczba stron wątku nieźle wzrasta w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 203:-) i pół hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 171 jak na moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dziękuję wszystkim za udział, jutro podam wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ha ... ha ... Gajosik musi policzyć (mam nadzieję ,że komisyjnie) pewnie jest tego z 600szt skoro będzie liczył całą noc...ha...ha... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Gratuluję chłopaki ja juz wynik znam jest "szóstka" i dwa trafienia o jedno oczko pomylone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tatara taaa mamy wyniki Na konkursowym zdjęciu było równiutko 180szt woblerów. Woblerki były już wcześniej policzone, niestety zaliczyłem wizytę w szpitalu, zerwane przyczepy mięśniowe znów dały mi się we znaki zanim przyjąłem dwie kroplówki był prawie ranek. Już wszystko ogarnięte oczywiście komisyjnie (komisja jednoosobowa w składzie moja żona, ja ledwo na oczy widzę po tych kroplówkach :D zweryfikowała wyniki które prezentują się następująco: Pierwsze miejsce @Barthez204 podając prawidłową liczbe 180szt nie wiem jak on to policzył ale gratuluje i bije brawo bo poprzeczka stała wysoko Drugie miejsce @hubert_lbn Trzecie miejsce @Santiago Wszystkim serdecznie gratuluje i dziękuję za udział w konkursie, niebawem pojawi się kolejny lecz w innej formule zachęcam do śledzenia wątku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 O proszę Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Gratuluję zwycięzcom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Gajos wracaj do formy zdrowie to podstawa.Fajna sprawa taki konkurs i nawet blisko byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dzięki Paweł za konkurs ! Jutro przyjeżdżam po odbiór i zakupy Gratuluję zwycięzcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wygrałem ale fart. :):)Powiem szczerze że policzyłem ile mogłem resztę sobie dodałem i udało się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Graty! Fajna zabawa była ???? dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nagrody wysłane, dajcie znać jak do Was dotrą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 hej pare smuzakow potrzebuje masz moze na stanie ? kolor niewazny 5-6 sztuk doslownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Damy radę pływające czy tonące? Robert już zbierają? Dziś ze sporym opóźnieniem zabieram się do pracy. Ależ proszę Państwa co to za praca :D Czysta przyjemność woblery, pasja i kieliszek ulubionego wina kocham to 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Paweł uważaj na palce , udanej sesji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Przesyłka dotarła. Dzięki Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wobki doszły. Dzięki. Jutro podeśle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Bartek wrzuć tutaj w wątku. Fajnie że już masz wobki Czart 53mm THE TWITCH 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Nie ma problemu. Fotki będą w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wygrana w ostatnim konkursie. Chciałem z rybą niestety dziś się nie udało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi