Piotr Gołąb Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Czołem Paweł, dzisiaj trafił się fajny grubasek na killer`ega, ciemna zieleń z czerwoną za przeproszeniem dupką, pozdrawiam! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wpadł mi do głowy nowy pomysł na logo firmowe. Nie ukrywam że mi się podoba A Wam? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jest mega,bardzo Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wprawdzie te fotki już gościły w dziale Jazie 2017 ale że ryby genialne i skusiły się na KillerEggi nie może ich zabraknąć i tutaj. W rolach głównych: Piotr Gołąb JazieKillerEgg 20mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nowe logo ma akcent na te Twoje sławne cohonez Twoje w sensie woblerów żeby była jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wpadł mi do głowy nowy pomysł na logo firmowe. Nie ukrywam że mi się podoba A Wam? logo jpg.jpg Kształt woblera mocno zdominował to co w środku. Ja bym zrobił cieńszą linią, jajo wyśrodkował (pod czerwonym m) i troszkę więcej oddechu wewnątrz, coś jak tu Inna kwestia że tekst małymi literami będzie nieczytelny, szczególnie przy mniejszym logo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 KillerEgg 20 mm w akcji .To Mój pewniak typowy napastnik. free image hostcertificity.com free screenshot softwarecertificity.comWraca do wody uploading imagescertificity.com 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jajeczka dotarły, piękne jak zwykle i jeszcze miła niespodzianka razem z nimi, dziękuję ???? i pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Hej dzięki za wobki.Jeśli to nie tajemnica,to jakiej firmy są kotwiczki w "jajeczkach,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Piekielnie ostre ,to trzeba im przyznać.Przy holu dają pewność że nic złego się nie stanie.Zdarza się że trzeba wymieniać w nowych wobkach kotwice na inne ,ale nie w tym przypadku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 http://www.sklep.phoenix-fishing.com/kotwice-potrojne-phoenix-c-22_223.html/s=1 To są dokładnie te z linku, tylko tam nie ma rozmiaru w który zbroję, jakościowo rewelacyjne kotwy, jedynie Gamakatsu i Owner je przebijają ale cenowo sporo drożej nie ta półka, w swojej cenie nie mają konkurencji. Ostre fakt, nawet bardzo jedyna wada jak się zadziorów nie przygnie ciężej się z palców wyciąga z Ownerkami UL idzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Oj tak ostre są jak diabli, człowiek chce jednego woblera wyjąć to trzy inne już siedzą w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Paweł ostatni gratis od Ciebie okazał się czarnym koniem wyprawy .Odkryłem kilka ciekawych nowych miejsc .Nie wszystkie zdołałem obłowić ,a jedno z nich dało mi takie oto rybki free upload picturescertificity.com posted imagecertificity.com image hosting freecertificity.com adult image hostingcertificity.com 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Bardzo fajne rybki łowicie, szczerze gratuluję, co chwilę odbieram jakiegoś MMSa, cieszą mnie tak samo jakbym złowił je sam. Trochę jednak zazdroszczę tych wszystkich jazi i kleni bo ja jak nie w pracy to przy biurku klecę woblerki, wyprawy w większości króciutkie testowe bym powiedział ale idzie długiii weedend to sobie odbiję, jakieś dnióweczki będą nad woda na pewno :) Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 I tego Ci Pawle życzymy najbardziej - udanej dniówki nad rybną wodą , cobyś siły zregenerował i nową partię woblerków wypuścił w świat jak najszybciej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Siemanko Paweł - jak zwykle mój ulubiony ''miedziak'' mnie ratuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Miedziaczek to jeden z kolorków mojej żelaznej piątki bez niej z domu nie wychodzę.. Dziś dzionek spędzony na rybkach, z wynikami .... jeden leszcz za kapotę i mikrokonki lejące mleczem. Aktywność zębatych na 0, a nawet na -1 . W z beznadzieją wygmerałem boloneczkę ze strychu i zrobiłem sobie małe urozmaicenie łowiąc płocie na przepływankę w małej nizinnej rzeczce. Było super, miła odmiana od spina. Baterie podładowane i jutro będzie dłubane A pokarzę Wam nowy model, będzie trochę marketingowo DroopKILLER TURBO 20mm 3g To mały wariat ciężkiego kalibru, pracuje szybko,i dość obno jak na swoja konstrukcję. Przy swojej długości jest niesamowicie ciężki aż 3g !!! Model zaprojektowany do dalekich rzutów. Wobler specjalistyczny do łowienia w dużych rzekach wszędzie tam gdzie odległość ma decydującą rolę. Dzięki niemu dosięgniesz klenie i jazie wszędzie tam gdzie nie dolecą inne woblery. Odległe stanowiska na rafkach czy przelewach to nie problem z modelem DroopKILLER TURBO 20MM Edytowane 1 Maja 2017 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Na małych rzekach też się sprawdzi. Jak chcesz to pomogę na małej rzeczce sprawdzić . Pozdrawiam Serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Wiesz gdzie mnie szukać daj tylko wcześniej znać że będziesz się wybierał to przygotuje male conieco na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Lekko zmodyfikowany model Czart 3,5cm pływający. Bardzo uniwersalna konstrukcja. Główne zastosowanie to pstrągi, klenie i okonie. Praca V z lekkim lustereczkiem uwielbiam takie wobki Wersja pstrągowa będzie zbrojona również w pojedyncze haki. Piękne malowanie kolego, genialne wobki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Paweł to woblery mają tą coś mowa o KillerEgg, w tamtym roku połowiły i w tym również ,a to dopiero początek upload image online image hosting sites upload gambar image hosting without registration 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Przyjemnie się ogląda takie zdjęcia, cieszą bardzo, oj bardzo szczególnie jak człowiek w pracy siedzi, można poczuć ten zapach wody niemalże Gratulacje dla łowcy, piękne krasnopióry A strzeliłem malutką partyjkę drobiazgu, KillerEgg 15mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Paweł chętnie bym je zgarnął, i pokusił nimi złote rybki akurat te kolorki to gwarancja w 100% sukcesu, przy ich łowieniu.Świetne są również na okonie ,ostatnio połowiłem właśnie na nie obok wzdręg pasiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi