siatkaz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Paweł i mi byś kilka odłożył tych maleństw bo i ja mam w planie na wzdręgi zapolować. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 KillerEgg ponownie kosi co Mi zupełnie nie przeszkadza ,wzdręgi I okonie za nimi szalejąphoto hosting sitespicture hostingscreenshot on pcfree photo uploadOkoń to szczęściarz dwa razy wyszedł cało z opresji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 KillerEgg w natarciu ,przez cały dzień skutecznie prowokuje rybki do brania, świetnie współpracuje z całym zestawem a nawet dwoma,rybki pewnie i zdecydowanie uderzają w woblera . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wczoraj wzdręgi nie chciały współpracować ,bunt. Ale okonie to i owszem , bardzo ochoczo .KillerEgg zawsze skuteczny ,wyjechało z wody i wróciło ponad 40 okoni i kilka pajków. Paweł armaty są ale amunicji zaczyna brakować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Amunicja w przygotowaniu, dziś będzie zbrojona na ostro pakuje i wysyłam transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Na ostro tak jak lubię .Przy łowieniu okoni to strat nie odnotowuję ,ale jak łowię krasnopióry to już tak ,pajki z szyderczym spojrzeniem odływają z wobkami w siną dal .Potrzebne pociski dalekiego i bliskiego rażenia czyli pełny przekrój jeżeli chodzi gramaturę woblerków.Te z cięższym obciążeniem sprawdzają się świetnie przy okoniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 KillerEgg 20mm 1,8g Bardzo fajny nowy kolorek. Klasyk, czerń złoto i miedź nie ma bata żeby nie brały na niego 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dziś Twoje jerki robią robotę trochę szczupaków + lekko poprawiona życiówka okonia A wczoraj miałem pisać do Ciebie czy nie znajdziesz dla mnie jakiś wobków bo będę w LBN 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Kacze pióro! A ja muszę do pracy.... Ciśniecie chłopaki równo, szczerze zazdroszczę tyk krasnopiórka i okoni tak po wędkarsku Edytowane 14 Czerwca 2017 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mariusz się ucieszył ze lecą bo jesteśmy razem na łódce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dziś znów jerki dały trochę ryb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kolejny wypadzik w poszukiwaniu złotych rybek ,tradycyjnie KillerEgg smakuje rybom dobrze .Na razie trzeba się sporo napływać żeby coś trafić sensownego . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Nowe kolorki przetestowane, zielony to pogromca okoni,jest chyba skuteczniejszy od fiskusa. Wzdręgi ostatnio nie przejawiają chęci współpracy i nie mogę przetestować świerzaków na tych rybkach. Małe płotki i krasnopióry uderzają w wobka,tak więc myślę że te większe będą nimi również zainteresowane. Wobek w kolorze zieleni , w wersji 1,8 gr też by się przydał.Wczoraj ponad 30 okoni ,największy 34 cm ,pogromca w roli głównej w raz z rybami na niego złowionymi.Jeszcze raz dzięki Paweł. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez MARIUSZ 69 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Mariusz piękne okonie, ciśniesz grubo Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Miodzio takie pudełko chciałbym mieć Kiedy znajdziesz czas na wystruganie czegoś większego ? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Tak oto wygląda kotwiczka Twojego woblera po czymś, co go zaatakowało???? Jeden grot rozgięty, dwa pozostałe ściśnięte. Wydaje mi się, że to był boleń. Bo jeżeli kleń, to naprawdę konkretny. Po mocnym walnięciu, od razu poszedł w dół rzeki, w zarośnięty odcinek rzeczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Klenia bym nie podejrzewał. Boleń, brzana, sum juz bliżej. Jeżeli walnął bolo musiał być konkretny. Przykro mi że kotwiczka nie wytrzymała i nie mogłeś wyholować rybki Do tej pory nie miałem z nimi żadnej wtopy, wprawdzie to nie Owner czy Gamakatsu ale są bardzo dobrej jakości, widać jakaś wadliwa się musiała zaplatać. Ale zawsze staram się zobaczyć tez dobre strony w najgorszej sytuacji jak by nie było wobek skuteczny Edytowane 28 Czerwca 2017 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Pewnie, że skuteczny, szczególnie ten kolor i miedziak. Sam malowałem na wiosnę wobki w odcieniach złota i w tym sezonie są najskuteczniejsze???? Co do kotwiczek, to wiem, że są niezłe, sam je też zakładam.Brzan i sumów w tej rzece nie ma. Jeżeli to był boleń, to i tak bym go nie wyjął. Kij do 14g, żyłka 0,18, to wszystko w rzece szerokiej na 10 metrów i więcej ziela niż wody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Lepiej żeby kotwica puściła niż ryba zerwała żyłkę i odpłynęła zakolczykowana woblerki widać łowne bo non stop przewijają się w wieściach znad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Łowne i to bardzo ,co mogę potwierdzić ,nawet jak jest bardzo słaby dzień to i tak na nie zawsze coś udaje się złowić.Są też dość trwałe ,u mnie szczupaki je bardzo lubią ,i starają się je zniszczyć co im się nie udaje w odróżnieniu od wielu innych ,nawet bardzo znanych producentów woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przychodzę dzisiaj po dwóch dniach wolnego do pracy, zmulony, bez życia, jak by to był poniedziałek, patrzę - a na biurku koperta od Pawła. Otwieram, a tam w środku te maleństwa I w dodatku więcej, z gratisami I co żeś narobił? leżą przede mną, patrzą błagalnie tymi ślepkami, które mówią: "rzuć to i choć na wodę". I jak ja mam wysiedzieć w pracy do 16? Jeszcze bardziej nic mi się nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Do 16tej to łagodny wymiar kary w sam raz żeby wyskoczyć na wieczorniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Do 16tej to łagodny wymiar kary w sam raz żeby wyskoczyć na wieczorniaka I taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Wybrałem się dzisiaj na testy nowych woblerów, zresztą dziś osobiście Paweł Mi je podrzucił.Testy wypadły bardzo pozytywnie, kolega to chyba ma licencje na kilery. Taki całkiem fajny jazik na zbiorniku retencyjnym ,postanowił pokosztować woblerka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Jedziemy z tematem Odlewanie na dziś skończone. Teraz trzeba odtłuścić poprzednia partyjkę już odgazowaną i do podkładu Szykuje się fajna zgraja Edytowane 5 Lipca 2017 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi