Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Gratulacje! Ładny pasiaczek.

Kupeczka już ukończona, zapakowana do pudełka i jest w drodze do miejsca docelowego :)

A ja zaproszę Was do odwiedzania od czasu do czasu mojej stronki firmowej :)

Znajdziecie tu  nie tylko informacje o modelach woblerów które produkuję, choć tak naprawdę to jest główną misją strony. W miarę możliwości i czasu będą się pojawiały artykuły, relacje z wypraw, może jakieś recenzje, opisy sprzętu na który łowię ja czy moi znajomi, jakieś porady, zobaczymy jak się to rozwinie :)

http://hmglures.pl/

Wczoraj zaliczyłem kolejny udany wyjazd na wzdręgi, namierzyłem fajne ryby króre kusiłem skutecznie KillerEgg, brania jak wystrzały z armaty, ilościowo i jakościowo na bardzo wysokim poziomie .W końcu się poprostu działo. Łowiłem okoniówką, jak się okazało rybom najzwyczajniej nie przeszkadzało nawet to, że stalka wolframowa była częścią zestawu

20170729_181803.jpg

20170729_184534.jpg

20170729_185358.jpg

20170729_185409.jpg

20170729_190134.jpg

20170729_203513.jpg

20170729_203517.jpg

Na końcu wisienka na torcie, branie w postaci lekkiego przytrzymania i potężny odjazd ,kilka prób zakopania się w zielu ,dzięki moim reakcjom bez powodzenia ,piękny hol i bardzo ładna rybka gości na pokładzie pontonu całe 34 cm.

20170729_203531.jpg

20170729_203552.jpg

• Like 5

Jaaa ależ piękne te krasnopióry !!

Zeby nie było też coś tam strugam i łowie :)

Zapraszam do lektury moich wypocin :D talentu do pisania nie mam ale chęci są http://hmglures.pl/uncategorized/wislana-dniowka/

No i chciał nie chciał trzeba zacząć chodzić z aparatem nad wodę, bo z mojego telefonu zwłaszcza rano i o zmroku foty wychodzą no nienajlepsze delikatnie mówiąc

Nie ma za co ;) , dzięki za zainteresowanie ,tą mało popularną i nie docenianą rybą ,którą można łowić na spining.W ostatnim czasie dostarcza Mi wiele pozytywnych emocji  :) .Gdyby nie spławikowcy i ich ciągle puste lodówki było by jeszcze lepiej :mellow: .

Wszystkim tym którzy chcą rozpocząć lub już łowią te piękne ryby życzę samych okazów ,a sobie w końcu tej 40+ ;) .

Dziękuję tobie Paweł za uwagę !!!

• Like 2

Test pożyczonego woblera od hmg....

Pojechałem z kolegą by troszeczkę...pomachać...po dlugich i nędznych próbach założyłem wobler od Salmo...a mianowicie Hornet 3...dalej nic...mówię...ty masz jakieś fajne woblerki widziałem...a Marcin na to...tak mam....to ja grzecznie zapytałem...pozyczysz jednego chciałbym przetestować....wiec dał mi Killeregga od hmg....już przy trzecim zarzucie...jeb...jest ładny klenik...i ja mój kompan pobawiliśmy sie trochę...

Także cóż mogę powiedzieć....

Polecam :)53128a26e069104329ff04c74fd6ad12.jpgb1a37961d9d8aaa72fc118956ed42aa8.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Oj tak :D Zabawa była świetna! Wszystko zaczęło się tuż przed zmrokiem na mikrojigi ale ryby weszły w łowisko dopiero po zmroku. Uznałem ze zakładam wobka. Trzeci rzut i wyjeżdża pierwszy pasjonat wobka :D

ff5d592e6f671a0bbff17760b5ff3f91.jpg

Michał założył także killeregga i po kilku rzutach także otworzył worek :)

0811e63800d57aadd13bfc510341d437.jpg

4860df1ea7b595b46f45da9c0a35aa74.jpg

Rybki agresywne i uratowały dzisiejszy dzień :D

• Like 2