gajosik Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Panowie jak zwykle piękne rybki, ciśniecie z tematem aż miło popatrzeć, i jak zwykle szczerze zazdraszczam W przyszłym tygodniu szykuje się trochę wolnego, zwłaszcza wieczorami. Odkuje się wieczorniakami nad Wisłą mam nadzieję Ja też cisnę ale nieco inaczej już ze 2h i będzie się robiło szaro na dworze, gdyby nie to że mykam na etat to prosto z lakierni śmignąłbym na rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Dzięki Tobie możemy mieć takie wyniki ,to jak się poświęcasz w tworzenie woblerów przynosi dla nas wymierny skutek w postaci złowionych ryb.Myślę że ryby złowione na twoje woblery po części rekompensują Tobie czas i trud włożony w ich wykonanie.Tak po wędkarsku życzę więcej czasu na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Takie tam zabawy nowym pstryadełkiem Olympusa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jeszcze jakby ten woblerek wystawał z pyszczka ryby ,to było by zdjęcie kompletne, ale jakość super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Wyprowadziłem dziś woblery na spacer, i przewietrzyłem kija przy okazji Miało być rano a wyszło ja zwykle (nie dało rady podnieść głowy przed świtem czyli dopiero po obiadową porą udałem się na rybki. Nic specjalnego się nie działo, świętowały dziś widocznie. Z całego rybostanu Wisły tyko okonie mnie nie zawiodły, było dużo ale nic nie przekroczyło 25cm. a tak wyglądają wietrzące się woblery 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Paweł , to pochwal się jakiego Olka kupiłeś ? Fajne fotki wyszły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Olympus OMD EM10 MARK II W sumie nic nadzwyczajnego ale dla mnie fotograficznego laika i tak maszyna kosmos. Prosto z aparatu wychodzą znacznie lepsze niż to co wrzuciłem w wątku. Muszę okiełznać jeszcze jakiś program do obróbki foto. Mam jakieś darmowe bardzo podstawowe, żeby nie napisać prymitywne programiki i mocno walą po jakości zdjęć, szczególnie przy zmniejszaniu rozmiaru. Edytowane 10 Września 2017 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Fajna maszynka i super zdjęcia wyszły jak na fotograficznego laika . Ta mała głębia ostrości na fotach to coś , czego bardzo mi brakuje w mojej małpce . A jakoś nie mogę się przemóc mentalnie i finansowo na zmianę sprzętu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mnie głównie blokowało hasło "finansowo" wszystko na co muszę wydać więcej niż 1tys a nie jest to kołowrotek lub wędka powoduje ścisk żołądka i tyłka w moim przypadku... Z pomocą przyszły raty 0% na allegro a druga sprawa to taka że warto od czasu do czasu wziąć coś na raty nawet gdy jesteśmy w stanie zapłacić gotówką. Jeżeli ktoś planuje jakieś grubsze zakupy w stylu mieszkanie, dom i będzie musiał starać się o kredyt, bank zwróci uwagę nawet na terminowość spłaty takich pierdółek po 300-1000zł. Niewielkim kosztem robimy sobie historię kredytową, zawsze lepsze to nić, czy bycie "nieistniejącym" dla banku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No to ja jestem mega wiarygodny - od 16 lat spłacam kredyt . We frankach . Terminowo . I nie jest to jedno z kilku mieszkań kupionych na wynajem . Ale ten patent z allegro rzeczywiście fajny - nie pomyślałem o tym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dziś sesyjka z zalewania form Puszka z piwem jest obecna jedynie w charakterze dekoracyjnym, jako element ożywiający kolorystykę kompozycji. Nie ma na celu promowania spożywania alkoholu ani marki piwa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Uwielbiam takie zdjęcia z pola bitwy co do puszki to pierwsza czy ostatnia ? Edytowane 18 Września 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Przy pierwszej to ostrość można lepiej złapać ,bo później to już różnie bywa.Jak jest motywacja to i efekty odrazu są widoczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 ... uspokaja się tętno.. pojawia się precyzja ruchów.. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Skuteczne wiosną, latem i okazuje się że także jesień jest dla nich dobra.KillerEgg trzyma formę i nie zawodzi [/url[url=https://postimg.org/image/ynrp6rlcb/] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zniwa sie skonczyly ale pan Mariusz wziol sie za dozynki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Mariusz wzdręgi to i w studni złowi w środku stycznia Mariusz jak zwykle gratulacje pięknych rybek. Nie ukrywam że gdy patrzę na Twoje foty to ciut zazdroszczę, ale tak pozytywnie i radości mam sporo jak widzę Killerki ledwo wystające z pyska. Taka fota potrafi napędzić do działania nawet po całym tygodniu zapierdolu w pracowni. POWER IS BACK jak to mówią Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Mariusz wzdręgi to i w studni złowi w środku stycznia Mariusz jak zwykle gratulacje pięknych rybek. Nie ukrywam że gdy patrzę na Twoje foty to ciut zazdroszczę, ale tak pozytywnie i radości mam sporo jak widzę Killerki ledwo wystające z pyska. Taka fota potrafi napędzić do działania nawet po całym tygodniu zapierdolu w pracowni. POWER IS BACK jak to mówią Dzięki Paweł ,no tak sobie pomyślałem że wsparcie mentalne się dla Ciebie przyda .A pierwsze zdanie wprawiło mnie w pozytywny nastrój ,w ten poniedziałkowy mrożny poranek w robocie . A z tematem to pocisnąłeś konkret ,ach ile to te maluszki już ryb połowiły dając przy tym sporo frajdy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Mariusz to jak salomon ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 KillerEgg tym razem z pyska nie wystaje . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) O.... Super ujęcie! Byłem i ja przed dwoma dniami, trochę rybek miałem głównie na srebrne KillerEGG ale nic nie przekroczyło 30 cm. We wtorek rano ponawiam atak a później zalewanie i wklejanie :-) Edytowane 8 Października 2017 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Paweł dzięki za błyskawiczną dostawę [emoji48] myślałem ze będą wtorek/środa a tu już dziś będą kusić retencyjne oksy [emoji38] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dziś Bloom uratował krótki wypad w samo południe nie brało nic, 2 malutkie klenie i zero.... Poleciał Bloom, żeby obłowić ziele. W ok 30min 10 rybek i ostrych brań z powierzchni Jegomość na foto atakował 5 lub 6 razy zanim udało mu się trafić ale widoki świetne Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Dziś z rana krótki wypadzik od razu po pracy W pierwszym rzucie, branie na 2 razy oczywiście z fontannami wody Był jeszcze ładny okoń ale spadł... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Z powierzchni na Blooma są piękne brania, a to ostatni gwizdek żeby tak połowić, zazdroszczę szczerze takich rybek, i tej adrenalinki przy bierkach. Narobiłeś apatytu tymi fotami, mam takie płytkie starorzecze gdzie teraz można świetnie połowić między resztkami roślin, tylko w pudełkach wiatr hula..... Ale chyba się przeproszę na chwilę z nożykiem i powstanie mała partyjka Bloomów nie było niestety czasu na ten model w tym roku. Trochę żałuję że jeszcze nie zrobiłem na niego formy alu, chyba domówię razem z modelami pstrągowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi