gajosik Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak coś mnie wzięło na te kolorki, bardzo lubię tą technikę malowania. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Białe wymiatają super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No białe fajne.Odłóż mi Pawełku ze 3 sztuki tych białych, co prawda w pudełkach aż się wylewa od woblerów ale takich jeszcze nie mam. Jak masz to zabierz w sobotę a jak nie to przy okazji jak będziesz malował pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 A Mi z kolei podobają się te ciemniejsze .Białe to szczupaki będą szarpać jak ''Reksio szynkę'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cała garść cukierasów 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Widze i nawet jakiejs mietowki sie przyblakaly ???? jerki kiedy zaczniesz strugac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jeszcze bez uzbrojenia ,ale już wyglądają gorżnie .Przed oczami przemyka mi cały sezon i ryby które na nie miałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Powolutku zabieram sie do jerków. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A w jakiej długości będziesz robił ,aż ciekaw jestem efektów końcowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Te z foto to 10tki, będą jeszcze 14stki ale to dopiero na wiosnę bo muszę jeszcze wyrobić się z woblerkami pstrągowymi a sezon tuż tuż Jak już ogarnę temat podeślę Ci klika. Edytowane 13 Listopada 2017 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 To super ,14stki to ja rozumiem ,lubię takie gabaryty .Już powoli też spoglądam w stronę pstrągówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Fajnie Paweł, że wprowadzasz "wielki format", trzymam kciuki.Tylko żeby Cię te jerki nie pochłonęły całkowicie, bo kto nam będzie maluchy dziergał pozdrawiam ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Jakoś ogarniemy Nie wiem co na to żona ale chętnie przygarną bym ze dwie Azjatki, coś mi mówi że mają szybsze i sprawniejsze raczki niż moje :D i nareszcie było by więcej czasu na ryby Edytowane 13 Listopada 2017 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Pawle myślę ,że z dwóch Azjatów też miała by nie wielką pociechę...Jednak chyba rób sam,bo jeszcze przez te sprawne,chińskie rączki jakość spadnie i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Żona Ci da Azjatki!Działaj Pawle szybko bo od wiosny Ci się ukróci Ps. Masz tam blisko zakład w którym sporo Ukrainek robi - może one zamiast Azjatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ciągle jajecznica na fotach. Już niebawem ruszam z pstrągowymi i jerkami wiec będzie większe urozmaicenie na fotkach Dziś partyjka ok 200szt skończona, zakute i wytestowane. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam. Jest szansa że pojawią się na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Mi te ciapate ostatnio mocno wpadły w oko. Paweł czekam, że wymyślisz coś w końcu matowego na jazie Przyznam się szczerze że w niektórych warunkach muszę Twoje cuda potraktować drobniutkim papierem ściernym. Edytowane 16 Listopada 2017 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Jest szansa że pojawią się na giełdzie? Witaj! Brakuje mi niestety czasu na ogarnięcie ogłoszeń, główne zamówienia lecą na sklepy w Polsce i za granicą. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Z pianką czy bez? Upss chyba przelałem :D Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jedno piwo poproszę! Jajcaki jak zwykle dopracowane, klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Paweł ! Szary w ciapki i oliwkowy w ciapki, rozmiar standardowy jaziowy - proszę odłożyć dla mnie !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czemu nie chwalisz się nowością?! Ja jej daje "zielone" światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Już nadrabiam i tutaj Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Super. Takie kolory czasami są potrzebne i okazują się skuteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi