Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, spinam poślady żeby to uzupełnić w najbliższym czasie. Z 9 modeli które robię na chwilę obecną brakuje mi na stanach tylko DroopKILLER 30 i KillerEGG PICO, jak dobrze pójdzie dziś wprowadzę ten pierwszy, nie w jakichś ogromnych ilościach ale coś tam się pojawi.

Oprócz tego będzie jeszcze 5 modeli nowych na 2018 ale jeszcze nic nie mówię bo wystąpiły małe komplikacje i pojawią się nieco później niż zaplanowałem. W maju wejdą również moje boleniówki i jerki. F**K doba ma za mało godzin...

Będą się pojawiały od czasu do czasu również wersje malowania w wersji LIMITED, czyli max 20-30szt i na tym koniec.

Postaram się co jakiś czas wrzucić tutaj info gdy pojawi się coś nowego. Nie chcę nadwyrężać gościnności jerkbait.pl każde NEWSy mają swoje ilościowe granice przyzwoitości :) i najlepiej zerkać na https://www.facebook.com/wobleryhmg/ tam będę wrzucał info najczęściej.

ps. sklep dostępny jest pod adresem http://www.hmglures.pl

Edytowane przez gajosik
  • Like 1

Kotwiczki NATAN nr 8 bardzo dobre jakościowo kotwice jak na swoją cenę. Powiem szczerze ja albo kuję w kotwice od Tomka Duera Phoenix-Fishing w dwa rodzaje Phoenixy lub Natany albo Owner. Standardowe serie VMC i Mustad do 1,4zł za szt chowają się przy kotwicach od Tomka mimo że wychodzą znacznie taniej bo ok 65gr za szt jak dobrze pamiętam w detalu. 

• Like 2