wiwaldi1970 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje dla rodzinki, no i niech maleństwu i żoneczce zdrowie dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje Paweł , pozdrowienia dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje Paweł , pozdrowienia dla Was !Gratulacje [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dziękuję Laseczki jeszcze w szpitalu, nie mogę się doczekać jak już będziemy w komplecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje!!! PS: Oj czekam na te twitche, możesz mnie już zapisać na listę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Gratuluję i Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Gratulacje???????? Edytowane 3 Marca 2018 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Duzo sie tu dzieje! Fajne pomysly na sklep. Jak bedą jakies jerki na szczupaka piszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Dziękuję jeszcze raz Moje laleczki już w domu, powiem szczerze że nie miałem pojęcia jak tama mała osóbka może zawrócić w głowie, tatuś popłynął pociesza że mamusia, dziadkowie, ciocie, wujki, prababcie również, w domu szał :) Staram się wrócić do pracowni, choć jest nie łatwo bo cały czas człowieka ciągnie żeby zajrzeć na chwilę choć do wózka. Dziś cisnę KillerEGG PICO sezon aby dotknąć, trzeba zagęszczać ruchy. Dostana obciążenia i do podkładu. Udało się również reaktywować sklep, powinno już wszystko śmigać bez problemu. Postawiłem na nowej domenie. Poprzednie kody rabatowe jak najbardziej dzialają: jerkbair1 i jerkbait2 ile rabatu na co parę postów wyżej. Dostępne są również gumy FishUP, genialna sprawa swoją drogą. Śmierdzące i słone jak Keitechy. Na dniach będą główki, i gumy handmade. Zerkajcie http://ninjafishingshop.pl/ Edytowane 6 Marca 2018 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Mam to samo Gajos Moja mała ma miesiąc i ciągle się miotam czy pracować ,a może po przebywać z małą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Partyjka KillerEGG 20 1.2 będzie ze 100szt, powolutku do przodu PICO już zagruntowane, jak czak pozwoli dziś pierwsze warstwy kolorków. ps. nie potrafię tego rozgryźć, przy wrzucaniu fotek gdzieś gubię ostrość... Edytowane 10 Marca 2018 przez gajosik 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ostro to będzie jak się je wrzuci do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Paweł , bardzo fajny artykuł w WŚ i fajne fotki . Ten kijek , który jest na głównym zdjęciu to ta finezz'ka , którą sprzedajesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Tak, ale liczę że się nie sprzeda jutro jak ogarnę resztę co jest w ogłoszeniu proszę o usunięcie. Ruch w paczkach wygenerowałem sam przed sobą czuje się usprawiedliwiony i można robić zakupy Co do artykułu dziękuję za dobre słowo. Miałem sporo stresu jak zostanie odebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Jest OK , fajnie wyszło . A z Finezz'ką to już temat zapodany , więc pewnie wcześniej czy później spóźnialscy chętni będą się odzywać . Sam się wahom , bo kijek pikny , ale na razie spełniony jestem okoniowo ( choć w nieco niższych kategoriach EX ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Na zachętę Dziś kupiłem i ja, przyjemne aczkolwiek dziwne i krępujące uczucie widzieć swoje " amatorskie pisanie" na łamach WŚ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Na zachętę Dziś kupiłem i ja, przyjemne aczkolwiek dziwne i krępujące uczucie widzieć swoje " amatorskie pisanie" na łamach WŚ P3120561 (Kopiowanie).JPG P3120562 (Kopiowanie).JPGFajnie się to czytalo[emoji2] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Piękna zima tej wiosny Całe szczęście że w pracowni kolorowo. KillerEGG FAT II w nieoczywistych kolorkach Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Już mam dość tej zimy i pewnie nie tylko Ja.Ciekawy zabieg przy tym odchudzaniu ,same plusy tej operacji.Oby jak najszybciej można było ruszyć w plener żeby poczuć tą adrenalinę, przetestować nowe zabawęczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Z tym koszeniem to uważaj bo niebawem może nam grozić klęska"rybieniowa"???????? Edytowane 21 Marca 2018 przez wichu79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Odolecki wytwarza bardzo dobre agrafki. Podlodówki też dają radę. Podejrzewam, że główki nie odstają od tego standardu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Główki bardzo dobre jakościowo, i wychodzą nie najdrożej cenowo, na sklepie po 1.5zl Jak na swoją jakość drogo nie jest, zawsze można kupić Matzuo ale to nie ta jakość haka. Te nazwałbym zawodniczymi gdzie każda ryba się liczy, haki są ostre i z cienkiego drutu świetnie zacinają ryby. Trochę lowilem na te główki wcześniej i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Dobra promocja w sklepie u Gajosika http://ninjafishingshop.pl/kategoria-produktu/hmglures/killeregg-fat-30/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) No i nareszcie dokończyłem seryjkę KillerEGG PICO w rozmiarze 15 i 16mm. Dobry smaczek na wiosenne jaziory, szczególnie gdy grymaszą. Zbrojone w Owner UL, nie ma zmiłuj, tniemy wszystko I jeszcze foto z grosikiem dla porównania modelu 15mm Edytowane 30 Marca 2018 przez gajosik 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi