Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję jeszcze raz :)

Moje laleczki już w domu, powiem szczerze że nie miałem pojęcia jak tama mała osóbka może zawrócić w głowie, tatuś popłynął :) pociesza że mamusia, dziadkowie, ciocie, wujki, prababcie również, w domu szał :) :)

Staram się wrócić do pracowni, choć jest nie łatwo bo cały czas człowieka ciągnie żeby zajrzeć na chwilę choć do wózka. 

Dziś cisnę KillerEGG PICO sezon aby dotknąć, trzeba zagęszczać ruchy. Dostana obciążenia i do podkładu.

post-51544-0-77755300-1520346374_thumb.jpg

Udało się również reaktywować sklep, powinno już wszystko śmigać bez problemu. Postawiłem na nowej domenie. Poprzednie kody rabatowe jak najbardziej dzialają: jerkbair1 i jerkbait2 ile rabatu  na co parę postów wyżej. Dostępne są również gumy FishUP, genialna sprawa swoją drogą. Śmierdzące i słone jak Keitechy.  Na dniach będą główki, i gumy handmade. Zerkajcie :)

http://ninjafishingshop.pl/

Edytowane przez gajosik
  • Like 8

Partyjka KillerEGG 20 1.2 będzie ze 100szt, powolutku do przodu :) PICO już zagruntowane, jak czak pozwoli dziś pierwsze warstwy kolorków.

post-51544-0-91412000-1520690340.jpg

ps. nie potrafię tego rozgryźć, przy wrzucaniu fotek gdzieś gubię ostrość...

post-51544-0-91412000-1520690340_thumb.jpg

Edytowane przez gajosik
  • Like 12

Tak, ale liczę że się nie sprzeda :D jutro jak ogarnę resztę co jest w ogłoszeniu proszę o usunięcie. Ruch w paczkach wygenerowałem sam przed sobą czuje się usprawiedliwiony i  można robić zakupy :D ;)

Co do artykułu dziękuję za dobre słowo. Miałem sporo stresu jak zostanie odebrany. 

Jest OK , fajnie wyszło  :) . A z Finezz'ką to już temat zapodany , więc pewnie wcześniej czy później spóźnialscy chętni będą się odzywać . Sam się wahom , bo kijek pikny , ale na razie spełniony jestem okoniowo ( choć w nieco niższych kategoriach EX )  ;) .

Główki bardzo dobre jakościowo, i wychodzą nie najdrożej cenowo, na sklepie po 1.5zl

Jak na swoją jakość drogo nie jest, zawsze można kupić Matzuo ale to nie ta jakość haka.

Te nazwałbym zawodniczymi gdzie każda ryba się liczy, haki są ostre i z cienkiego drutu świetnie zacinają ryby. Trochę lowilem na te główki wcześniej i jestem zadowolony.

No i nareszcie dokończyłem seryjkę KillerEGG PICO w rozmiarze 15 i 16mm. Dobry smaczek na wiosenne jaziory, szczególnie gdy grymaszą.

Zbrojone w Owner UL, nie ma zmiłuj, tniemy wszystko :D

post-51544-0-37930900-1522450195.jpg

I jeszcze foto z grosikiem dla porównania modelu 15mm

post-51544-0-31116000-1522450329.jpg

post-51544-0-37930900-1522450195_thumb.jpg

post-51544-0-31116000-1522450329_thumb.jpg

Edytowane przez gajosik
  • Like 11