Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

Miło popatrzeć jak koledzy łowią, pocieszę oko zdjęciami w tak zwanym międzyczasie biegając od lakierni do kolejnej zmiany pampersa :D Na szczęście święta i zostały z obowiązków tylko zmiany pampersa ciut odpocząłem :D Dni już dłuższe i kijek ląduje na stałe w bagażniku, będę uskuteczniał po godzince po pracy na powrocie do domu, jak to mówią lepszy rydz niż nic. 

Dziękuję za ładowanie bateryjek do działania i gratuluję rybek. 

Hubert ładny grubasek  :good:

Piotr gustowny kijek, czerń czyżby kolejny MADE IN POLAND, który model wybrałeś ? Nawet jaź nawiązuje kolorystyka do rękojeści ;) Te ciemne lubię najbardziej. 

Edytowane przez gajosik
  • Like 1

Poraz kolejny szybki wypad nad wodę wracając po pracy...i znowu Gajosikowe rękodzieło w nowym kolorze dało rybki...klenik 40cm, był również mniejszy i wydaje mi się że ładna certa, niestety przegoniła mnie burza...szkoda bo rybki chętnie pobierały.Kolejny kolorek który działa...83c3924910f52d51785f02a70cf4391a.jpg787befd282a9319688bd6f5f5f492610.jpg98e2f8698beedaf2a05c11f84b39f1c0.jpgc2e424584538373768ec2da6a5e6fb86.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MarcinZ
  • Like 4

Marcin nieźle ciśniesz ! Ciesze się bardzo że wobki dają rybki :) Ten nowy kolorek z zielonymi paskami jest kosa, mój tegoroczny faworyt.

Będzie coś na giełdzie z oferty w najbliższym czasie?

Na giełdzie raczej nie, ale mam sklepik gdzie wobki są dostępne Łatwiej w ten sposób zapanować mi nad stanami i ogarniać zamówienia, wszystko idzie sprawniej.

post-51544-0-23170800-1524699105.jpg

post-51544-0-23170800-1524699105_thumb.jpg

Edytowane przez gajosik
  • Like 10