hubert_lbn Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Paweł! Nowe malowanie działa połamania ! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dziś testowałem woblerki szczególnie urzekła mnie praca 16mm i nie tylko mnie . Dzięki Paweł Pozdrawiam Serdecznie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Miło popatrzeć jak koledzy łowią, pocieszę oko zdjęciami w tak zwanym międzyczasie biegając od lakierni do kolejnej zmiany pampersa Na szczęście święta i zostały z obowiązków tylko zmiany pampersa ciut odpocząłem Dni już dłuższe i kijek ląduje na stałe w bagażniku, będę uskuteczniał po godzince po pracy na powrocie do domu, jak to mówią lepszy rydz niż nic. Dziękuję za ładowanie bateryjek do działania i gratuluję rybek. Hubert ładny grubasek Piotr gustowny kijek, czerń czyżby kolejny MADE IN POLAND, który model wybrałeś ? Nawet jaź nawiązuje kolorystyka do rękojeści Te ciemne lubię najbardziej. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Niestety to nic nowego kij typowo jaziowy kraag xf do 5lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 U mnie też się sprawdzają,w ubiegłym roku robiły robotę i nic się nie zmieniło w tym sezonie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziś rządziła 15 (ryby już wytarte) . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez skalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Mocno spanachany. Na killer egg Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez MaxFenix 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dwa wypady i dwie ciekawe rybki, obie na killeregg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Działa i ten ! Ten ten Dzięki ! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Widzę że "nie ma zlituj" Super że łowicie takie fajne rybska, gratuluje. Ja własnie wyszedłem z lakierni, miałem nie pokazywać ale co tam, nowy kolorek w TWITCH&TROUT Firetyger by HMGlures Woby niebawem pojawią się w sklepie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 bardzo ładne malowanie chyba będzie trzeba się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 ale jasiuniek się postarał.,u barwienie ma przepiękne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Odmeldowuję się już na ten tydzień 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Smakosz killeregga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Wczorajszy wieczorowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 U mnie klenik i małe jazie uwięsiły się...Będziesz miał we mnie kolejnego stałego klienta na wobki[emoji3]...w kanale dały radę,jeszcze tylko testy na Wisełce[emoji6].. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mówiłem Marcinie że dobry towar ! Kolorek też wybrałeś słuszny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mówiłem Marcinie że dobry towar ! Kolorek też wybrałeś słuszny Potwierdzam Hubercie towar dobry...[emoji6].Jeszcze potestuje inne kolorki tylko czasu potrzeba... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dziękuję za dobre słowo jako stały klient na pewno będziesz zadowolony, zadbam o to Co to za młynek bo przez trawy nie mogę dojrzeć, ładnie nawija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Chyba Daiwa Luvias, myślałem że Ignis ale po korbce wyczaiłem aczkolwiek łepa nie dam uciąć Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Panowie aż tak bogato to nie jest....zaskoczę was Daiwa Exceler. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Będzie coś na giełdzie z oferty w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Poraz kolejny szybki wypad nad wodę wracając po pracy...i znowu Gajosikowe rękodzieło w nowym kolorze dało rybki...klenik 40cm, był również mniejszy i wydaje mi się że ładna certa, niestety przegoniła mnie burza...szkoda bo rybki chętnie pobierały.Kolejny kolorek który działa... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez MarcinZ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Marcin nieźle ciśniesz ! Ciesze się bardzo że wobki dają rybki Ten nowy kolorek z zielonymi paskami jest kosa, mój tegoroczny faworyt. Będzie coś na giełdzie z oferty w najbliższym czasie? Na giełdzie raczej nie, ale mam sklepik gdzie wobki są dostępne Łatwiej w ten sposób zapanować mi nad stanami i ogarniać zamówienia, wszystko idzie sprawniej. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi