MarcinZ Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Marcin nieźle ciśniesz ! Ciesze się bardzo że wobki dają rybki Ten nowy kolorek z zielonymi paskami jest kosa, mój tegoroczny faworyt. Ten komórek z zielonymi paskami w wersji lżejszej mógłbyś Pawle też zrobić [emoji3]. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Podobają się Te z zielonymi pręgami wyglądają ciekawie. Ale ja czekam, aż znowu zrobisz coś w wersji pływającej, takie 2,5 - 3cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Fajne kolorki Paweł ale powiem Ci, że i tak największą robotę u mnie robi klasyka czarna z żółtymi kropkami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Paweł , więcej eksperymentów kolorystycznych prosimy , choćby w krótkich seriach . Ten zielony tygrysek superowy , tak zresztą jak black'n'white . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Paweł wspominałeś że lubisz takie zdjęcia wiec proszę bardzo Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Piąteczka Mariusz, widzę sezon krasnopiórkowy rozpoczęty Garść oczojebów Dziś była chwilka więc pouzupełniałem stany w sklepiku bo zaczynało być pustawo w niektórych pozycjach, a nawet sporo stanów zerowych się pojawiło. "Wjechały" głównie KillerEGG 20mm 1.2 i 1.8g, DroopKILLER 20 prawie wszystko czego brakowało jest już uzupełnione, a to co nie jest będzie na dniach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Tak sezon rozpoczęty, tylko jest mały problem aby się dokładnie zdeklarować co łowić, tradycyjnie staram się ogarnąć kilka tematów bo żal odpuścić choć jeden.Tict sprawdził się wyśmienicie pod wobka lepszy od Finazzy a i pod jiga w niczym jej nie ustępuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Na nie zawsze można liczyć Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) kurcze i znów mi obcina na jakości fotek, macie jakiś pomysł? dawać mniejszy czy większy rozmiar zdjęć? Za dużo tła za mało obiektu.Albo wykadrujesz albo większe zbliżenie. W poście wyżej(obciążenia) jest ok. Tła praktycznie wcale - wszystko(całą powierzchnię zdjęcia) zajmuje przedmiot. Edytowane 11 Maja 2018 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Nowy kolorek dziś pokazał swój potencjał Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dziś Twoje woblerki uratowały dzień. Bardzo wietrzna aura uniemożliwiła użycie lekkich jigów czy nawet Pico.W ruch poszły najcięższe KilkerEgg'i. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Walczę z tematem.... i to dosłownie, czasu braknie na realizacje nowych planów.. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 KillerEGG PICO robię tylko w pięciu kolorkach na stałe, ostatnio zaszalałem i jest kilka w edycji limitowanej w kolorach znanych z innych modeli. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Woblerki cieszyły się dzisiaj powodzeniem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Paweł te z zielono-złotym tłem pięknie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Nowe wobki TWITCH&TROUT u mnie się sprawdziły, parę pstrążków się na niego skusiło, łącznie ze szczupakiem, który po krótkim holu, pod nogami przeciął żyłkę. Ładniej pracują ściągane z prądem czy pod prąd. Wobler jak na długość 5cm ciężki, dobrze lata, praktycznie z wszystkich moich woblerów pstrągowych jest najbardziej lotny, a to w wietrzyste dni super zaleta, takiego wobka mi brakowało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Robert dzięki za pozytywne wieści z pola walki Tymczasem.... Najmłodszy członek TEAM HMGlures Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ???? szefowa już się zna na rzeczy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Pawle , fotki z córusią superowe . A ta bolenióweczka to może być coś , co otworzy dalsze rejony nurtowe nie tylko pod kątem rap jak się domyślam , ale i kleniorów tłustych i cwanych . Jak będą lusterkować w króciutkim opadzie to będzie miodzio tym bardziej , że mój FX 902-2 podoła i rzutowo , i w nurcie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Super te wobki wyszły Pawle, ale śpioszki to już MISTRZOSTWO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 KillerEgg w formie [emoji2] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi