Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin nieźle ciśniesz ! Ciesze się bardzo że wobki dają rybki :) Ten nowy kolorek z zielonymi paskami jest kosa, mój tegoroczny faworyt.

Ten komórek z zielonymi paskami w wersji lżejszej mógłbyś Pawle też zrobić [emoji3].

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Piąteczka  :highfive:  Mariusz, widzę sezon krasnopiórkowy rozpoczęty :)

Garść oczojebów ;) Dziś była chwilka więc pouzupełniałem stany w sklepiku bo zaczynało być pustawo w niektórych pozycjach, a nawet sporo stanów zerowych się pojawiło. "Wjechały" głównie KillerEGG 20mm 1.2 i 1.8g, DroopKILLER 20 prawie wszystko czego brakowało jest już uzupełnione, a to co nie jest będzie na dniach :)

post-51544-0-28850200-1525377755.jpg

post-51544-0-58819700-1525377788.jpg

post-51544-0-28850200-1525377755_thumb.jpg

post-51544-0-58819700-1525377788_thumb.jpg

• Like 10

Tak sezon rozpoczęty, tylko jest mały problem aby się dokładnie zdeklarować co łowić, tradycyjnie staram się ogarnąć kilka tematów bo żal odpuścić choć jeden.Tict sprawdził się wyśmienicie pod wobka lepszy od Finazzy a i pod jiga w niczym jej nie ustępuje.

• Like 1

post-51544-0-23170800-1524699105.jpg

post-51544-0-91819200-1524699187.jpg

kurcze i znów mi obcina na jakości fotek, macie jakiś pomysł? dawać mniejszy czy większy rozmiar zdjęć?

Za dużo tła za mało obiektu.

Albo wykadrujesz albo większe zbliżenie.

W poście wyżej(obciążenia) jest ok. Tła praktycznie wcale - wszystko(całą powierzchnię zdjęcia) zajmuje przedmiot.

Edytowane przez eRKa
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Nowe wobki TWITCH&TROUT u mnie się sprawdziły, parę pstrążków się na niego skusiło, łącznie ze szczupakiem, który po krótkim holu, pod nogami przeciął żyłkę. Ładniej pracują ściągane z prądem czy pod prąd. Wobler jak na długość 5cm ciężki, dobrze lata, praktycznie z wszystkich moich woblerów pstrągowych jest najbardziej lotny, a to w wietrzyste dni super zaleta, takiego wobka mi brakowało.

288b4up.jpg

• Like 2

Pawle , fotki z córusią superowe  :) . A ta bolenióweczka to może być coś , co otworzy dalsze rejony nurtowe nie tylko pod kątem rap jak się domyślam , ale i kleniorów tłustych i cwanych  :D . Jak będą lusterkować w króciutkim opadzie to będzie miodzio tym bardziej , że mój FX 902-2 podoła i rzutowo , i w nurcie .

• Like 1