ciavez Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wobki RAPmicro eleganckie !jaka waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Z tego co rozmawiałem z Pawłem to 4 i 7 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tak jak Hubert pisze Panowie kto ma możliwość proszę o udział w ankiecie, dla mnie dość ważne https://www.facebook.com/wobleryhmg/ Robię małe sondowanie rynku, jakie przynęty wolicie kupić? Załóżmy że będzie o ten sam wobler i w zbrojeniu ekonomicznym tanimi kotwicami będzie kosztował 14,5zł czy jednak wolicie solidnie na markowych kotwiczkach Owner za 18,5zł ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Najlepiej jakbyś miał dwie opcje sprzedażowe Chociaż jak dla mnie to boleniówki obowiązkowo w Ownery... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Bardzo ciekawe tematy ,pikne te nowe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Postanowiłem dzisiaj przypomnieć wzdręgom o woblerkach Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Prezentują się smakowicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Sieczka pod bolenie czy bardziej agresywne maluchy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Sieczka ładnie latają, szczególnie ten 47 zasuwa jak artyleria dalekiego zasięgu. Teraz śmigam do lakierni zagruntować partyjkę smużków, kolorystycznie będzie ciemno nawet bardzo bo wszystko czarne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Oj kusi żeby zakupić i to bardzo. Żebym tylko miał czas na ryby. Ehhh.. Czekam na pierwsze foty z ofiarami sieczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A proszę cie bardzo. Z przedostatniego wyjazdu, no marna jakość.... ale celowo żeby mi nie zadeptali główek Ryba brejdaka 60+ było więcej ale nie forumowe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Sieczka ładnie latają, szczególnie ten 47 zasuwa jak artyleria dalekiego zasięgu. Teraz śmigam do lakierni zagruntować partyjkę smużków, kolorystycznie będzie ciemno nawet bardzo bo wszystko czarne Będą smuzaczki? Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Wersja boleniówki 7 cm będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Będą Smużaki już po drugiej warstwie podkładu, jeszcze jedna i idzie kolor, pewnie jutro. RAPslim 70 w przygotowaniu, na chwile obecną model master przyjął drugą warstwę podkładu. Jutro dalsza obróbka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Wielkie dzięki Paweł ,wyglądają super ,szczególnie podoba mi się ten najmniejszy ,a dokładnie to jego malowanie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Lipca 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Uwielbiam łowić na smużaki w lipcu i sierpniu, chyba głównie to zmotywowało mnie to wprowadzenia na stałe tych wobków do oferty, robiłem przymiarki w tamtym sezonie ale zwyczajnie nawał pracy mnie powstrzymał. w tym lepiej nie jest, poskutkowało skrócenie ilości snu do max 3-4h i coś tam się udaje zrobić http://ninjafishingshop.pl/kategoria-produktu/hmglures/psychobugg/ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Waga, lotność ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Ano umknęło mi 20mm 1,6g pływajacy25mm 2,3g pływający Latają bardzo fajnie jak na swoja wagę I jeszcze ważna sprawa PsychoBUGG zbrojony jest w OWNER ST 36 BC czyli grubo i na bogato Szkoda bo woda poszła duża, miałem jutro jechać na swoje mety ale dupa trzeba poczekać. Z ostatniego wyjazdu jeszcze przy normalnym stanie ten walnął na RappMICRO 47 Edytowane 21 Lipca 2018 przez gajosik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Super te smużaki bez zbędnych udziwnień, gołym okiem widać, że skuteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na nowo odkrytym jaziorku woblerki cieszyły się dobrym powodzeniem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Coś tam się dzieje Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi