Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

Może zdradzicie tajemnice bo zrobiłem kilka twichow ale żaden nie chodzi dobrze , gdzie mniej więcej powinno byc obciążenie ?

Podpowiedz brzmi patrz na japończyki jest sporo modeli półprzezroczystych gdzie widać gdzie jest umieszczane obciążenie. części nie da się powielić bo mają systemy rzutowe trudne do przeniesienia na drewno.

post-51544-0-55036000-1548112783_thumb.jpg

post-51544-0-67230600-1548112793_thumb.png

to tylko przykłady, popatrz w googlach, szukaj tez zdjęć rentgenowskich wobków

• Like 1

Są nowe kolorki JAGERów na chwilę obecną dostępny tylko w większym modelu.

Jest tez troszkę zmian. Mianowicie docierało sporo głosów ze chcecie woblerki zbrojone bardziej ekonomicznie.... Dla mnie Wasze życzenie jest rozkazem, chcecie to macie :D

Są więc zmiany na stronie modelu. Teraz podstawowa wersja zbrojona ekonomicznie kosztuje 15zł, oczywiście nadal jest możliwość zakupu w wersji z kotwiczkami Owner ST36BC wystarczy dokupić pakiet a uzbroimy wg waszego zamówienia. Szczegóły w linkach niżej zapraszamy do zapoznania się z ofertą.

post-51544-0-38381500-1548636248_thumb.jpg

• Like 6

• 2 tygodnie później...

Ha haa ... to jest nas dwóch co nie wiedzą jak:)

Kiedyś kupiłem taką wyrzynarkę stołową  z piłką włosową, ale (chyba była kiepska) skakała niemal po stole. Odpuściłem temat.

Myślałem o pile taśmowej, lecz tutaj byłby problem  z odpowiednio wąskim brzeszczotem.

I ... tego typu woblerów zrobiłem może z 10 a może mniej.

Wolę tonące, niż gimnastykę z ręcznym nacinaniem.

Ha haa ... to jest nas dwóch co nie wiedzą jak:)

Kiedyś kupiłem taką wyrzynarkę stołową  z piłką włosową, ale (chyba była kiepska) skakała niemal po stole. Odpuściłem temat.

Myślałem o pile taśmowej, lecz tutaj byłby problem  z odpowiednio wąskim brzeszczotem.

I ... tego typu woblerów zrobiłem może z 10 a może mniej.

Wolę tonące, niż gimnastykę z ręcznym nacinaniem.

Ja odginam oczko w bok, robię nacięcie na ster i przyginam z powrotem na miejsce. Prosto i szybko. 

• Like 2

Patenty są wdrażane, jak wypali to się pochwalę. Do tej pory robię ręcznie, trochę treningu i leci sprawnie. Tylko zbyt dużo czarnego w szkle nie sprzyja powtarzalność. Dziś nie nacinam :-D

Haki 4 do TWITCH&TROUT

Edytowane przez gajosik
  • Like 1