TomCast Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Paweł, to ten frajer podrabia Twoje wobki: https://www.facebook.com/jakub.wolny.547 Napisałem pod jego postem, bo dzisiaj wystawił woblery i zdaje się że dostałem bana w grupie Przynęty HAND-MADE Ciekawe za co, ale jak widać dla kogoś nie wygodne było to że zwracam uwagę. Edytowane 15 Lutego 2019 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jeżeli mnie podrabiają to chyba jest dobrze znaczy że towar dobry i rozpoznawalny Jeśli mogę dwa słowa... To powinno być powodem do dumy i nic więcej.Widać niewielkie różnice w kształcie, wiec należy przypuszczać, że gość wystrugał coś podobnego, podobnie maluje, ale nie tak samo. No i co z tym zrobisz? Do sądu pójdziesz? Sam mam kilka modeli które są podobne do woblerów znanych marek. Ale nie czuję sie winny podrabiania. Widziałem kształt - w sklepie czy w gazecie - wziąłem klocek - wystrugałem coś podobnego... Baa... na tym forum też mógłbym wskazać woblerki których przypuszczam inspiracją były moje autorskie kształty... A poza tym.... ten sam wobler w rekach dwóch wędkarzy to całkiem inny wobler... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Juz mnie odblokowali i przyznali rację. Dodatkowo sprawiłem że usunęli mu post w innej grupie. Nie podaruje mu. Nigdzie sie nie schowa Tak dostał bana Edytowane 16 Lutego 2019 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Paweł przyznaj się podrabiasz gościa już z 6 lat Teraz będziecie go niszczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Paweł podrabia sam siebie, nakręca rynek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Paweł a może to jakiś chińczyk. .? Sprawdź na Ali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Panie @gajosik świetnie odwzorował Pan woblery Pana Jakuba Wolnego doprawdy doskonała imitacja A tak poważnie to tak jak Paweł pisze, w kwestii finansowej niewiele gość zdziała ale może popsuć markę. Zrobi wobki z wypadającym sterem albo krzywo pracujące i świnia podłożona. Edytowane 17 Lutego 2019 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Hmmm gość musi posiadać te woblery. Ciekawe czy ze sklepu czy może jest tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Hmmm gość musi posiadać te woblery.Ciekawe czy ze sklepu czy może jest tutaj?Ostatnio kilka razy widziałem go na skoczni w Willingen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Kiedyś pokazałem moje woblery jednej osobie, dość szybko pojawiły się w ofercie sprzedaży, ale chyba nie odpaliło, podobny kształt to nie wszystko . Szczegóły robią dużą różnicę, szczególnie w boleniówkach. Edytowane 17 Lutego 2019 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Takie będą wariaty A tak zapakowane woblery będą trafiać do sklepów. Jak się wam podobają blisterki ? Jak będą już u mnie fizyczne wrzucę lepsze foty. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Uuu... teraz to już będzie Panie Pawle ;P Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Uuuu kurz już osiadł na wątku, ostatnio mało czasu było na fotki Obiecuję poprawę Niżej PsychoBUGG bo smużenie czas zacząć I JAGER 48 już nie mogę się doczekać jak umoczę je w nurcie Wisły w poszukiwaniu większych letnich kleni, bolków sandaczy Przy okazji chciałbym życzyć by ten świąteczny czasu upłyną Wam w miłej, spokojnej i rodzinnej atmosferze 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Pawle , zdjęcia w wątku coraz piękniejsze , super prezentacja ! PsychoBUGG'i i Jagery przetestowane na naszej dużej rzece . Świetnie pracują i łowią . Czekam teraz na aktywność tych większych kluch , coby wrzucić coś także do Twojego wątku . Najlepszego świątecznego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 PsychoBuggi dobra nazwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Psychodela Psychodeliczny styl ŚP MAGIK Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ostatnio mnie tak kręgosłup poskładał że o lakierni nawet nie pomyślałem. Dziś powrót do gry. Zacząłem od uzupełnienia stanów na sklepie, bo od góry do dołu można było sobie jedynie zdjęcia pooglądać. Uzupełnienie nie było duże ale coś tam już jest. Plan na dziś to odlewanie, cisnę ile wlezie. Niżej zbiorowo PsychoBUGG nowe kolorki w mniejszym modelu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Paweł , gdybyś ujął całą swoją ofertę w takiej ujednoliconej formie , uzupełnionej o zdjęcia podwodne , byłoby mistrzowsko . Tego życzę i kibicuję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 5 nowych foremek juz jest do mnie w drodze, może kurier odwiedzi dziś i wieczorkiem bedzie lane. Nic nowego, zwiększyłem ilość form na modele KillerEGG FATillerEGG TURBO 27 może teraz uda się mieć ciągłość w dostępności towaru. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dobrze, że napisałeś. Trzeba coś zamówić Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dziś kilka takich, next time muszę naładować telefon przed rybami.Kleniosław nie chciał się ustawić do zdjęcia. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Tym razem boleniówki z poza schematu, kolorki niecodzienne jak na ten typ woblera. Chociaż te i tak są w miarę stonowane w lakierni mam jeszcze 2 wariaty mega nietypowe kolorystycznie. Kolory wyszły nieco blado w słońcu i jeszcze przed finalnym lakierowaniem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) RappMURDER90 juz po pierwszych testach. W stosunku do poprzedniej wersji jest cięższy 15g juz lata jak preszing na sterydach[emoji1]Rybki juz były. Jedynej ktorej cyknolem foto do forumowgo mini zabrakło 5cm. Moze nastepnym razem pokaze cos srebrnego w wątku.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Czerwca 2019 przez gajosik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi