Skocz do zawartości

HMGlures & ZOZOBaits

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Dzięki Paweł cenna uwaga. W sumie śmieszne i nie śmieszne. Bo nie wziąłem takiej opcji pod uwagę. Przyznam że jak tak na poważnie się zastanowić to usmiech z twarzy znika szybciej niz sie pojawia. Musze doczytać jak to powinno się oznaczać żeby nikomu nie szkodzić.

Średnia perspektywa jak ktoś przed monitorem zejdzie po obejrzeniu takiego testu.

Też mam takie odczucia że ciężkie to dla oka.

Środek chyba muszę zrobić spokojniejszy, w tępo ale mniej efektów. A sam wjazd i wyjście z filmu z pierdolnięciem :)

edit : albo zlecić profesjonaliście a samemu pojechać na ryby :D delegowanie i zlecanie mnie przerasta bo co?!? Ja nie zrobię ?!? :D

Edytowane przez gajosik

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Coś tam dłubię, niżej mój ulubiony sposób na ozdabianie przynęt, folia alu z margaryny lub jogutru. Tutaj na korpusie KillerEGG27mm.

Dodatkowo nowy sposób wklejania obciążania. Kulka najpierw jest malowana, lakierowana i na samym końcu wklejana w korpus woblera na specjalnym trzpieniu, obecnie najtrwalszy sposób podklejania jajka jaki przerobiłem. Ster z poliwęglanu 1,5mm i szlifowany kant 40 stopni. Zrobiłem tylko 50szt ale jestem mega zadowolony z efektu. Być może uda się wrzucić do stałej oferty, problemem jest długi czas wykonania w porównaniu do prostych wzorów malowanych aerografem. Pożyjemy zobaczymy.

post-51544-0-01415500-1666985967.png

post-51544-0-01415500-1666985967_thumb.png

Edytowane przez gajosik
  • Like 10

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

post-51544-0-03053200-1675586758.png

DEEPRap 70

Woblerowa cykada 11g 7cm długości. Bolenie, sandacze, głównie rzeka. Można łowić również jak poziomka z pod lodu, bardzo ładnie odjeżdża na boki. Pierwsza partia poszła na Ukrainę tam łowią niż obecnie z pod lodu, jak dostane foto spełniające wymogi jb z rybami to wrzucę.

Pracuje drobno szybko, nie wpada w dużą wibrację, nie telepie dolnikiem. Praca na plecionce na długim dystansie delikatnie wyczuwalna na kiju, na żyłce tylko na szczytówce wizualnie, na średnim już czuć.

Będzie jeszcze BliccaVIB 85 ten już znacznie cięższy i bardziej agresywny, ale to jeszcze chwilkę.

post-51544-0-03053200-1675586758_thumb.png

• Like 3