gajosik Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Jeszcze chwilka i startujemy z rapowym sezonem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Na ta chwilę mój ulubiony wzór na żywo wygląda znacznie fajniej, jest sporo refleksów których aparat nie wyłapał. Edytowane 2 Maja 2021 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Czasami lubię zejść z utartej ścieżki [emoji6] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flenetar Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 wygladaja genialnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Piękne wobki pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 U mnie bez spektakularnych zmian, dni krótkie, noce długie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Jagery Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Po tym intro jak bym miał padaczkę światłoczułą to bym się po jakieś odszkodowanie zgłosił jak nic ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Dzięki Paweł cenna uwaga. W sumie śmieszne i nie śmieszne. Bo nie wziąłem takiej opcji pod uwagę. Przyznam że jak tak na poważnie się zastanowić to usmiech z twarzy znika szybciej niz sie pojawia. Musze doczytać jak to powinno się oznaczać żeby nikomu nie szkodzić. Średnia perspektywa jak ktoś przed monitorem zejdzie po obejrzeniu takiego testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Szybko zmieniające się obrazki są ok tylko jak ten sam obrazek tak szybko miga 2-3 razy to mi osobiście w oczach się mieni.Tu pomyśl żeby coś zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Też mam takie odczucia że ciężkie to dla oka. Środek chyba muszę zrobić spokojniejszy, w tępo ale mniej efektów. A sam wjazd i wyjście z filmu z pierdolnięciem edit : albo zlecić profesjonaliście a samemu pojechać na ryby delegowanie i zlecanie mnie przerasta bo co?!? Ja nie zrobię ?!? Edytowane 29 Marca 2022 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Wobler ma dobry kształt i ster, jeśli jest dobrze obciążony to zrobi furorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Wobler tak spoko, fajnie łowi ale montaż video jeszcze do porawy wykupiłem HITFILM zobaczymy, powolutku może jakiś kursik jeszcze ogarnę i będzie miodzio. Ze strobo przesadziłem. A tym czasem.... ... nęcimy ??? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Termotransfer Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez gajosik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Jeszcze malowanie do poprawki i będzie do zaakceptowania 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Kiedy będą dostępne w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 super ta łuska holo,,jak by jeszcze zrobić drobniejszą od tej grubej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Chciałbym jak najszybciej, ale z nowymi wzorami nie zawsze jest łatwo i szybko to wdrożyć. Także trzymajcie kciuki może niebawem. Mam jeszcze jedne cukierki, te mi sie mega podobają, za niedługo wrzucę foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Paweł dawaj te ''cukierki '' bo już się doczekać nie mogę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Coś tam dłubię, niżej mój ulubiony sposób na ozdabianie przynęt, folia alu z margaryny lub jogutru. Tutaj na korpusie KillerEGG27mm. Dodatkowo nowy sposób wklejania obciążania. Kulka najpierw jest malowana, lakierowana i na samym końcu wklejana w korpus woblera na specjalnym trzpieniu, obecnie najtrwalszy sposób podklejania jajka jaki przerobiłem. Ster z poliwęglanu 1,5mm i szlifowany kant 40 stopni. Zrobiłem tylko 50szt ale jestem mega zadowolony z efektu. Być może uda się wrzucić do stałej oferty, problemem jest długi czas wykonania w porównaniu do prostych wzorów malowanych aerografem. Pożyjemy zobaczymy. Edytowane 28 Października 2022 przez gajosik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Powolutku będą wjeżdżać HO-LO myślałem że uda się szybciej ogarnąć temat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Jerki 10cm Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 DEEPRap 70 Woblerowa cykada 11g 7cm długości. Bolenie, sandacze, głównie rzeka. Można łowić również jak poziomka z pod lodu, bardzo ładnie odjeżdża na boki. Pierwsza partia poszła na Ukrainę tam łowią niż obecnie z pod lodu, jak dostane foto spełniające wymogi jb z rybami to wrzucę. Pracuje drobno szybko, nie wpada w dużą wibrację, nie telepie dolnikiem. Praca na plecionce na długim dystansie delikatnie wyczuwalna na kiju, na żyłce tylko na szczytówce wizualnie, na średnim już czuć. Będzie jeszcze BliccaVIB 85 ten już znacznie cięższy i bardziej agresywny, ale to jeszcze chwilkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 W przypadku cykad interesująca jest pozycja kształtki w czasie ściągania oraz to czy tor poruszania się przynęty kreśli linię prostą czy sinusoidę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi