gajosik Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) Nie idą po sznurku ale nie jest to sinusoida, zmiana pracy jest taka bardziej nieregularna, nieprzewidywalna największy wpływ na na nią nurt i jego struktura. Układa się w wodzie mniej więcej jak na foto niżej. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Ciekawe, jak w wodzie stojącej się spisze? Korciło by wypróbować w Bałtyku, na trociach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 W tej wersji nie widzę tego w Bałtyku. Jak chcesz na Bałtyk to napisz mi adres na priv, podeślę coś tylko pod warunkiem że nie będziesz pokazywał tego nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 A jak napiszę na priv też dostanę ?Obiecuję nikomu nie pokazywać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) No ba pewnie Ty to nawet w LBN możesz odebrać, ale za szok po otrzymaniu nie odpowiadam. Ze 2 lata temu pokazał mi to jeden z klientów który łowił bolenie i troki w Bałtyku, sam myślałem że mnie wkręca, zresztą do dziś tak w 100% nie dowierzam. Niby teoria się zgadza, niby podobne do znanych rozwiązań, niby fotki złowionych ryb widziałem ale ja Tomasz niewierny jak palca w dziurę nie wsadzę to nie uwierzę. Sam troci nie łowię, na trociowych przynętach morskich się nie znam, a chętnie bym zweryfikował ów patent u jakiegoś praktyka który powie mi czy łyknąłem jak młody pelikan czy jednak coś w tym jest. Edytowane 6 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 To odłóż mi jedno takie cudoBędę wysyłał paczkę do kumpla w DE to mu dołączęOn tam po Bałtyku śmiga często 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Ok, załatwione na miejscu powiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Odezwę się więc jak czas nadejdzie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) A to jeszcze na czarnym Wam wrzucę, wolę takie niż te suche białe produktowe tło na czarnym też kolorki lepiej widać Edytowane 7 Lutego 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Niedługo ruszam z nowym projektem, na razie mogę pokazać jedynie logo, reszta IN PROGRESS... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Paweł jakieś robale się szykują? dobrze kombinuję? coś jak Libra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Robale, twistery myślę że każdy kto łowi lajtem pstrągi, klenie,jakie czy okonie, i wszelki białoryb będzie miał w czym wybrać. LIBRA to świetne przynęt, ale nie śmiałbym podrabiać czy kopiować wzorów. Edytowane 10 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Robale pod klenie/jazie to coś dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 W mojej okolicy rybki lubią Twoje woblery. Robale też się przydadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Walczę cały czas:)) woblerowo i gumowo, już po testach, trochę silikonu różnych twardości przelałem i jest finalna koncepcja co do materiału, jeszcze podstawowa paleta kolorów i zaczynam działać ze stroną. Poza paleta kolorów podstawowych będzie również cała masa krótkich i dłuższych serii limitowanych bedzie w czym wybierać Na początku dostępne w 2 smrodkach kałamarnica, ser i wersji bezzapachowej, w przyszłości dołączą tez kolejne smrodki dziś pokażę Wam SilicoLARVA, niedługo będą następne fotki gumek. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Kiedy rusza zozo baits ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Troszkę mi się przeciąga w czasie, woblery blokują mnie ciut. Już podgoniłem tematy i zaczynam lanie w wolnej chwili, mam już odlane 3560 sztuk modelu gasiennicy która pokazywałem wyżej SilicoLarva tylko one wejdą w innej nazwie będa się finalnie nazywać SilcoTROUT. Muszę porobić fotki produktowe, opisy itp na stronę, niby niewiele a jednak trochę się schodzi. Wszystko odlane z mięciutkiego silikonu, pracuje przy najdrobniejszym ruchu szczytówki, i żółwim tempie prowadzenia na stojącej wodzie nawet. Będą z atraktorami wstępnie 3 wersje : ser / kałamarnica / bezzapachowy do tego dołączy niebawem czosnek i krewetka być może ryba. Najpierw musze się uporać z podstawą, rozszerzenie oferty przyjdzie czas bo obecnie nawet nie wystartowałem z podstawową. Kolorów podstawowych będzie ok 10-12 sztuk. Do tego dojda limitowane, jakieś krótkie serie np po 1000-2000 tys z koloru. Zalezy mi żeby wybór kolorystyczny było możliwie jak największy. Choć maszyny na których pracuję maja sporo ograniczeń w wariantach kolorystycznych, tu również będę musiał się rozbudować ale to z czasem. Modeli również na początek 6, kolejne już stoją w swojej kolejce na form alu, będą jeszcze bardziej klasyczne jaskółki, shadki, i jeszcze jeden model pod troutarea jako uzupełnienie SilkoTROUT Robocze fotki niżej : SilkoTROUT 30mm / 35mm / 45mm DualDRAGON 30mm / 45mm / 65mm RIBWorm 85mm / 55mm FlexFISH 40mm / 50mm SharpFIN 45mm / 60mm RibWAVE 40mm / 50mm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 To czekam zatem cierpliwie na rozwój sprawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Limitowana wersja 2000 szt?Fiu fiu masz rozmach :-)Tak trzymać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Też tak na początku myślałem, w przypadku woblerów to powiedzmy dla mnie Limited to 200-300szt chociaż to też zależy od skali na jaka się robi. Dla mnie maluczkiego robaczka bedzie to 200szt dla dużej firmy pokroju SALMO limitowaną będzie mozna nazwać 5000sztuk, a w przypadku przynęt gum i SG lub RELAXA 100tys szt dla nich na rynki gdzie handlują to pewnie ledwo kichnięcie . Nawet jak na mnie szaraka 2000tys gum to w sumie nie dużo, zamierzam robić opakowania po 15-20szt zależnie od wielkości przynęty to wyjdzie 100-130 op z koloru. Na pewno będzie seria ENTRY LEVEL zamysł jest dosyć prosty, każdy kto nie miał kontaktu z moimi przynętami będzie miał możliwość zakupu opakowania "MIX KOLORÓW I ROZMIARÓW" w którym znajdzie się każda wielkość i rodzaj przynęty w losowych podstawowych kolorach z wyłączeniem agresywnych wersji motor-oli to jest jedyny barwnik który mi się gryzie z innymi, resztę można mieszać. Kupując jedna paczkę będzie mozna sprawdzić sobie każdy model, obejrzeć na zywo wstępnie część kolorów i zamawiać już później według potrzeb i upodobań. A i na pewno jak juz ruszę będę miał pakieciki do rozdania, wygrania itp jakaś promocja musi być Edytowane 23 Maja 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 No to Ja na 2 takie ENTRY LEVEL bym się pisał to byśmy sobie ze Skałka gdzieś je utopili na okoniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Myślę że w przyszłym tygodniu będzie do przekazania. Odezwę się do Ciebie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Ja tez z chęcią zakupie na testy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Myślę że w przyszłym tygodniu będzie do przekazania. Odezwę się do Ciebie na pw.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Ja tez z chęcią zakupie na testy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOgarniam ???? niech tylko skończę lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi