gajosik Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Aaa, bo oczko sam odginałem, oryginalnie mają jak każde do woblerów w linii łuku. Możesz zobaczyć jeszcze na haki pojedyncze do zbrojenia wahadłówek. Edytowane 2 Lutego 2024 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 To zmienia postać rzeczy jesli odginałes.Di wahadłówek czesto sa ale drut jest dosyc cienkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 A jakiego lakieru uv używasz ?I czy po utwardzeniu jest kruchy czy elastyczny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 BKK robi podobne haki, używałem ich w Mongolii i wyjąłem tajmienia. Chyba BKK Native. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 (edytowane) A jakiego lakieru uv używasz ?I czy po utwardzeniu jest kruchy czy elastyczny ?"Pożyczam" od żony, co wpadnie w ręce zanim sie zorientuje to mam???? raczej są elastyczne, nie zdarzyło mi się żeby pękały. Najlepiej tj najtrwalsze są zwykle przezroczyste, ja robię najpierw omotke z fluo nici do budowy korpusów much lub omotek nanwiekszych hakach, i na to lakier. Barwionych rzadko używam, trzeba je nakładać cienkimi warstwami żeby się dobrze utwardziły, być może miałem słabej jakości lakiery. Nałożone grubo robiła się skorupa a pod spodem miękko. Z bezbarawnym nie ma tego problemu bo barwnik nie blokuje utwardzania. Edytowane 3 Lutego 2024 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Podziękował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Ciepły luty sprawił, że klenie i jazie się ruszyły. Tego dnia kilka małych i średnich kleni, ale KllerEGGFat dał radę i pomógł mi w złowieniu takiego jazia. Silne i waleczne 46 cm. Coś mi mówi, że większe też się znajdą ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Całkiem przyjemny Jasiek już Gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Wczoraj karasie brały tylko na białe przynęty ZOZOBaits. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Dzień dobry. Paweł sklep online działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi