MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Dobrze nęciłem w ubiegłym sezonie ,mimo to jeszcze coś tam zostało. Ale dobrze wiedzieć że w zbrojowni amunicji pod dostatkiem.Widzę nowe kolory. Edytowane 17 Lutego 2017 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Narobiles tej zanety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Niby to już ten przedostatni etap przed testowaniem micha powinna się cieszyć bo już finito a jednak najbardziej daje po dupie, w sumie po palcach. Ponad 140szt uzbroiłem i się poddaję dzisiaj. Reszta jutro. Palce mam jak poduszeczka do szpilek, ostre te kotwiczki i chwytliwe strasznie... Edytowane 17 Lutego 2017 przez gajosik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Paweł , co wprawa to wprawa . Rzadko uzbrajam , ale najczęściej mam dosyć po dwóch sztukach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Paweł, zrób tam torebkę z moim nickiem. Wrzuć takie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jeszcze maczanko w białym dipie i można kłaść kolorek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Tak się tworzy historię Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Aero w akcji, KillerEgg 20mm 1,8g dostają kolorki malowanie to zdecydowanie jeden z najprzyjemniejszych etapów. Foto ciut kombinowane z różnymi filterkami. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Było lekkie trącenie wobka odruchowo zacinam i siedzi pewnie na jednym grocie nie mam mowy o spadzie Całe szczęście że to tylko Owner UL, drut ostry i cieniutki ładnie przeszedł na druga stronę. Z kotwiczkami Pheonix już tak łatwo nie idzie trzeba najpierw jakieś % przyjąć znieczulająco bo na trzeźwo aż mdli jak się wyciąga czy przebija. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ja miałem tak ostatnio na rybach, ręka na szczęście zmarznięta i wyszło bez bólu, brak zadziorów się przydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Ja miałem na kanale podobnie 2 lata temu chciałem mieć zdjęcie jazia z wobkiem ,trzymalem go w ręku(jazia)a w drugiej tel nagle jaż szarpnoł ,i 2 ramiona kotwiczki wbiły mi się tak w palec ze jak prubowalem 1 ramię -grot wyjąć to ,2 drugi się wbijał głębiej.Gdyby nie pomoc kolegi który miał szczypce lekarz miał by polewkę????????delikatny nie jestem ale jak mi kotwiczkę wyjoł to nogi miałem jak z waty???????????? i litr wody prawie na jeden łyk poszedł ???????? Edytowane 7 Marca 2017 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Kleniojazie w tym sezonie będą żądne krwi lurebuilderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Szkoda że nie ma możliwości kliknąć nie lubię tego oby jak najmniej tego typu brań. Wobki miodzio! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mam dla Was mały konkursik Regulamin: 1. Nagrodzone będą aż 3 odpowiedzi prawidłowe lub najbliższe poprawnej liczby. Na trzecim zdjęciu można zobaczyć zestawy będące nagrodami w konkursie. 2. Bawimy się do 18.03.2017 do godziny 22:00 odpowiedzi udzielone po tym terminie nie będą brane pod uwagę. 4. Jedna osoba jedna propozycja !! 5. W przypadku dwóch takich samych typów decyduje kolejność, pierwszy wygrywa. 6. Zwycięzca zobowiązuje się przesłać zdjęcie otrzymanej nagrody(mile widziane rozpakowywanie koperty i sam zwycięzca z woblerami na zdjęciu, jak ktoś wstydliwy wystarczy foto koperty i przynęty które dostał to tak proforma żeby nie było niedomówień i nikt nie kwestionował "prawdziwości konkursu". Zdjęcia będą udostępnione/dodane tutaj w moim wątku, więc zwycięzca zgadza się na publikację. W razie braku akceptacji tego punktu, automatycznie najlepsza odpowiedz jest wtedy dyskwalifikowane i nagroda przechodzi na osobę na drugim miejscu. 7. Wszystkie niespełniające powyższych wymogów odpowiedzi będą dyskwalifikowane, zastrzegam sobie prawo do dyskwalifikacji na podstawie tylko sobie znanych powodów. Żeby wyróżnić użytkowników jerkbait.pl nagrody w konkursie organizowanym na forum są większe niż te na facebooku Nie liczę na 100% trafną odpowiedz, wygrywa osoba która poda właściwą liczbę lub będzie najbliżej niej. Na Facebook jest prowadzony równolegle taki sam konkurs, udział tutaj nie wyklucza udziału na fejsie i na odwrót, także można zgarnąć dwa komplety To już wszystko, jeżeli zapoznałeś się z regulaminem i się z nim zgadzasz zapraszam do udziału. PYTANIE BRZMI : Ile woblerów jest na pierwszym zdjęciu? A tutaj możecie zobaczyć zestawy którymi zostaną nagrodzone najlepsze odpowiedzi : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mój typ to 455. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 181 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 175 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 230 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 228 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi