gajosik Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Tak, spinam poślady żeby to uzupełnić w najbliższym czasie. Z 9 modeli które robię na chwilę obecną brakuje mi na stanach tylko DroopKILLER 30 i KillerEGG PICO, jak dobrze pójdzie dziś wprowadzę ten pierwszy, nie w jakichś ogromnych ilościach ale coś tam się pojawi. Oprócz tego będzie jeszcze 5 modeli nowych na 2018 ale jeszcze nic nie mówię bo wystąpiły małe komplikacje i pojawią się nieco później niż zaplanowałem. W maju wejdą również moje boleniówki i jerki. F**K doba ma za mało godzin... Będą się pojawiały od czasu do czasu również wersje malowania w wersji LIMITED, czyli max 20-30szt i na tym koniec. Postaram się co jakiś czas wrzucić tutaj info gdy pojawi się coś nowego. Nie chcę nadwyrężać gościnności jerkbait.pl każde NEWSy mają swoje ilościowe granice przyzwoitości i najlepiej zerkać na https://www.facebook.com/wobleryhmg/ tam będę wrzucał info najczęściej. ps. sklep dostępny jest pod adresem http://www.hmglures.pl Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Poprosilbym 25 i 30 w kolorze ala fire tiger po 1 szt Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Fatów kilka mam ale już patrzę oczami wyobraźni na te piękne Trouty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Poprosilbym 25 i 30 w kolorze ala fire tiger po 1 szt Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaKolego...To nie jest bazar.Napisz na priv lub skorzystaj ze sklepu, po coś go Paweł zrobił..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Promocyjne woby zamówione. Tylko koszyk sklepowy przyjmuje tylko 1 sztukę, a chciałem z niektórych modeli po 2 jakby coś się zerwało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Rzeczywiście, jak na tylko 15-14 mm różnicy w długości to dropy wydają się być kolosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Paweł te 3 cm co za kotwiczki mają i jakiej wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Kotwiczki NATAN nr 8 bardzo dobre jakościowo kotwice jak na swoją cenę. Powiem szczerze ja albo kuję w kotwice od Tomka Duera Phoenix-Fishing w dwa rodzaje Phoenixy lub Natany albo Owner. Standardowe serie VMC i Mustad do 1,4zł za szt chowają się przy kotwicach od Tomka mimo że wychodzą znacznie taniej bo ok 65gr za szt jak dobrze pamiętam w detalu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ja też już od dłuższego czasu kupuję te kotwice i jest ok. Bardzo ostre, dobrej jakości i w świetnej cenie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Wobki "gajosikowe eggi", które zamówiłem doszły. Wyglądają prześlicznie. Dadzą nie jedną rybkę. Czekam na szerszą ofertę modeli na sklepie. Kotwiczki ok. Edytowane 23 Lutego 2018 przez wiwaldi1970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niestety zaliczyłem awarię sklepu, wszystkie zamówienia są ogarniete i wysłane. Obecnie siedzę na porodowce, jak już będę miał chwilkę postawie sklep na innej platformie, wrzucę linka jak będzie gotowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Najnowsza Stella :) Moja Gwiazdeczka dziś przyszła na świat Ciśnienie i stres zszedł, teraz już tylko wchodzą %% Fajno 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Gratulacje Lepszej gwiazdy chyba już nie można było sobie wymarzyć, zdrówka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Gratulacje...sam to kilka miesięcy temu przeżywałem...Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Gratulacje niech zdrowo się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No pięknie, sztuka nówka, a już ząbkuje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Paweł GRATULACJE ,niech zdrowa będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Paweł gratulacje !!! Zdrówka dla obu dziewczyn dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Wielkie , ogromne gratulacje dla Żony i Twórcy oczywiście !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1975 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gratulacje dla całe rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi