wiwaldi1970 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Też w tych silikonach widzę co nieco dla siebie. Czekam na informacje o dostępności. Edytowane 23 Maja 2023 przez wiwaldi1970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Też już w myślach widzę RibWorma przebitego hakiem w połowie z obciążeniem w czubku spławianego powoli z nurtem. Okonie to lubią, a nieraz i sandacz.Też czekam z niecierpliwością na dostępność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Prawie wszystkie kolorki odlane jeszcze fotki i na sklep 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Prawie wszystkie kolorki odlane jeszcze fotki i na sklep Fotka już jest , kiedy będą dostępne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Myślę że do końca tygodnia powonieniem się uporać ze strona i sklepem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Tak wygląda podstawowa linia kolorków w SilkoTROUT, to na start na pewno będą następne.W bólach wystartowałem, jeżeli coś może ci skomplikować pracę to na pewno tak się stanie, prawo Murphiego.... https://www.ninjafishingshop.pl/ coś tam już na stanach jest, można przebierać.Jest również seria ENTRY LEVEL pakowana standardowo po 28szt, pierwsze 10szt ze stanu jest z dosypką 7szt gratisowych przynęt, także można zgarnąć fajny pakiecik kto pierwszy ten lepszy @jajakub pamiętam we wtorek będą do odbioru Edytowane 11 Czerwca 2023 przez gajosik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Fajna oferta, byle była jeszcze szersza paleta barw. Ale i to co jest obecnie na pólkach zadowoli poszukiwaczy nowych przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Wspaniałe wieści . Gratuluje ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Nowe kolorki : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Jeżeli ktoś ma ochotę pobawić się przy piątku w zgadywanki zapraszam https://fb.watch/lcveyh6WO8/https://vm.tiktok.com/ZGJQwf1hJ/ Edytowane 16 Czerwca 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Niedawno dostałem od Pawła "pakiet testowy" różnych robali. Pstrągi są na "tak"???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Piotrze w Twoich rękach to i guma do żucia daje kabany ale fakt SilkoTROUT są super na kropki te z rzeki i te ze stawów, klenie tez biorą, nie mam zgody na publikację zdjęć ale dostaję od klientów już foto z karpiami kleniami, leszczami, chętnie żrą ZOZO Teraz chyba najfajniejszy czas na pstrągi nad rzeka luźniej i ryby w super kondycji. A ja coś tam leję, jest troszkę nowych kolorków: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 https://youtube.com/shorts/YnlZ5Q7hKR4?feature=share4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zagumiło się ostatnio czas na wobki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ale się tu kolorowo zrobiło. Bardzo lubię do tego wątku zaglądać, a jak ruszyłeś z gumami już nie mogę się doczekać kolejnych wzorów. Świetna robota! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Biero na gajosikowe gumki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Trochę większe gabaryty, 17,5cm ze średnio miękkiej gumy pod mętnookie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Fajne, ale w sklepie ich nie ma , chyba że coś pominąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Niedługo coś tam się pojawi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Nowe kolorki, właśnie dodaję na sklep. Śledźcie info bo będzie fajne promo na dwa modele którymi ostatnio najlepiej połowiłem DUALDragon i RibWORM na czeburaszce lub JIG RIGu. Dawno nie byłem na rybach ale ilościowo natrzaskałem się aż miło, mała nizinna rzeczka, o garbusa ciężko ale wpadł jeden rodzinek pod 30. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 31 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Trochę autopromocji, może mi nikt głowy nie urwie Właśnie ustawiłem kod rabatowy który obejmuje wszystkie kolory DUALDragon oraz RibWORM, rabacik fajny bo 40% kod: 40procent https://www.ninjafishingshop.pl/index.php/promocje/ Edytowane 31 Października 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Nowe kolorki Mój ulubiony kolor na pstrągi czarny ze złotym brokatem, lub czerwonym trochę niemodnie ale uwielbiam łowić pstrągi na twistery, obok woblera w kolorach potokowca jedna z moich przynęt która w pudełku poprostu musi być, szczególnie w kolorze czarnym lub jego wariacjach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Pełna zgoda, czarne coś musi być. A te twisterki super wyglądają, będą swoje robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi