gajosik Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia niech się tylko cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nowy model, nie mam jeszcze nazwy. Testy wypadają obiecująco tylko muszę wybrać mocniejszy model kotwiczek lub haków. Te ledwo wytrzymały (Owner STBL-1.56BC) podczas holu kropka 60+ na szczęście się udało Pracuje delikatnie z lustereczkiem, stawia mały opór podczas prowadzenia, może w końcu bedzie jakaś konkurencje dla Jagera w moim pudełeczku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ładniutki a nazwa może "Furios"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jeżeli od Furious-wściekły -> Furius-> FuriusSalmon to mi się podoba bo pstrąg faktycznie był szalony Dokładnie tylko dlatego skróciłem do nazwy Furios bo krótsza łatwiejsza do zapamiętania i jakoś tak łatwiej się wymawia. Ot taki Furios Gajosika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Podoba mi się! Furius zostaje Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Podoba mi się! Furius zostaje No to miło że Ci się podoba, teraz umaluj jednego w barwy idealnie wyglądające jak wzdręga z krwisto czerwonymi płetewkami i złoto-srebrną łuską i poproszę na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ile Furius mierzy cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ten z fotki to 3.5cm korpusu bez oczek, mam w testowych partyjkach 4cm i 5cm. Jeszcze trochę testów przede mną i wybiorę dwie długości, najprawdopodobniej 3.5 i 5cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To ja chcę tego 5 cm w malowaniu jak wyżej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ile ważą Paweł? Może wcale nie za ciężkie Bardzo ciekawe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Pomyliłem wielkość to 6cm. Ważą 12g bez kotwic trochę za ciężkie na moje łowienie, no i są tonące. Chcę zrobić ok 7-9g w wersji pływającej. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Drop 2cm pływające, na wiślane kleniska Jeszcze polerka, malowanko i do pudełeczka bo puchy ma ostatnio straszne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Obiecana garsztka dla kolegi malinabar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Kolejna partyjka. Model FlatHead 25mm i 30mm dla kolegi Sławka @slaw34 już zapakowane dziś jadą na pocztę Edytowane 13 Maja 2015 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pierwsze dwa konkretne kleksy na Twoje wobki Pozdrawiam - Grzesiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Dziś krótki wypad w poszukiwaniu białorybu, mała przerwa podczas strugania. Szczęście dziś wybitnie nie dopisało. Na ścieżce wygrzewał się taki jegomość: Zaczynam zabawę od starorzecza, miejsce piękne i urokliwe. Niestety oprócz niezliczonej ilości okonków wielkości kciuka, i dwóch małych wzdręg nie udaje się złowić nic godnego wciśnięcia wciśnięcia guzika w aparacie. Przenoszę się nad rzekę, może płocie może leszczyk skubnie... I skubnęły.. Miałem ładnego lesia ale haczyk się wyprostował, mam jeszcze jedną dużą rybę tym razem również spinka nawet jej nie zobaczyłem. Na zakończenie udaje się przechytrzyć ładną płoć +/- 30cm sięgam po aparat... słyszę "chlup" podbierak zsuwa mi się ze skarpy do rzeki i rybka odpływa.... Dość tego jadę do domu, to zdecydowanie nie był mój dzień. Małym utrudnieniem były te kolczaste piękne rybki obok równie licznych mikrookonków brały praktycznie w każdym rzucie. Edytowane 20 Maja 2015 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Guma Tomyiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Furios wydaje się, że dobry wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Do mnie też dotarły wobki. Ale nie o tym,a mianowicie o zdarzeniu, które miało miejsce u mnie na stawie. Poszedłem, porzucać, zobaczyć co i jak, (pogoda kiepska to chodź koło domu przetestuje), myślę ok fajnie drgają, mowa o "killerEgg 20mm",kilka rzutów blisko brzegu, kolejny na środek stawu, (bajorko 20x30) a tu przytrzymanie i odjazd, myślę tołpyga, amur...po chwili świeca i szczupak ,ale skąd...patrze nie wierzę.Umęczyłem "bestie" + - 70 cm, wobek w kąciku pyska, niezły fart . Chciałem go podebrać za karczycho, noi tyle go widzaiłem .machną paszcza, obciął 0.18 .Biczowałem później wodę, ze 3 godziny, wszystkim co miałem, no ale na daremno. Po chwili rozkminka, no tak, wpuściłem szczupaczka ok 35 cm 2 lata temu,ale myślałem że się przekręcił,zero oznak żerowania,nic co by świadczyło że żyje. Szczupak widmo. Myślę że sobie poradzi, z kolczykiem .Tak że "killerEgg" zrobił na mnie pozytywne wrażenie,Tyle że przypadku było sporo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja bym wcale nie przeceniał siły przypadku...Sam mam garść tych wobków i bardzo często siadają na nie zębate przyłowy rzędu +/- 70 cm zadziwiająco często dają się wyjąć co lepsze bo 80% z nich zapiete w samych nożyczkach :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Czyli wychodzi na to, że takie przypadki są częstsze niż myślałem.No ale branie szczupaka, którego kompletnie się nie spodziewałem i na takiego mikrusa,wywołało u mnie nie małą konsternację.Szkoda, że nie udało się zrobić fotkę, noi zabrał wobka.Tak w ogóle,to dzięki Paweł za woblerki, dla których reguły są obce. ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Szczupaki lubią pracę tych woblerków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi