Maynard Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 A może tak Danielu , łącząc Twoje życzenie z moim altruistycznym uniesieniem , tutejszą galerię by ożywić ?? Pytając o bieżący skład osobowy rodziny, miałem na myśli ten łódkowy, meblowy zestaw. Spodziewałem się, że w międzyczasie coś ukręciłeś, na St.Croix czy Lamiglasach, co w innych tematach dało się przeczytać. Odnosząc się do powyżej zacytowanej myśli, chętnie bym usłyszał jakie modele, jakimi zastąpiłeś (z jakim efektem) i czy któreś mimo upływu czasu, pozostały bezkonkurencyjne i żadne SC czy inne XXXMG ich nie wyparły. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ocalał jeden - okoniowy . Resztą podzieliłem sie z synami i kolegami , służą im do dziś ..Jednak dziesięć lat to szmat czasu , i zełgałbym stawiając na równi te przemiłe , stare Batsony z przełomu wieków z nowszymi produkcjami . To rzeczy prawie nieporównywalne , niestety .. Teraz choćby same różnice miedzy scIV a scV , czy im700 a xmg , to cały , dosyć długi szereg odmiennych właściwości , z których wielorakie miłe użytki mieć można , jeśli tylko jest ochota się po nie przychylić . Tak trochę jak z trunkami , najpierw ważne jest aby się napić czegoś co nie obraża kubków i przełyku , czyli nie jest popularnym mózgojebem , a i sakiewki kompletnie nie rujnuje , później zauważasz i doceniasz nowe , ekscytujące zapachy , smaki i kolory , ale jednak cały czas balansując cholernie blisko alkoholizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Piękna myśl, zapewne cholernie bliska prawdy Zestaw na łódkę - cz.2 Upsss... tak mi się kliknęło, co ja to mówiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi