SPIDERLING84 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam, szukam noclegu w Szklarskiej Porębie na najbliższy weekend. Jestem ze Śląska i moje auto nie przetrwa tego wyjazdu, jeśli nocleg będzie bez możliwości schronienia samochodu za płotem. Możecie coś polecić? (Nocleg dla rodziny 2+2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzynek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Sprawdź czy mają miejsca w Sun&Snow, warunki bardzo dobre, auto w podziemnym garażu i ceny też były ok.Ja byłem i z czystym sumieniem polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dwa tygodnie temu już był problem, nam się udało ale znajomym, którzy szukali czegoś rozsądnego od niedzieli, już nie. Ale dzwoń i pytaj może ktoś zrezygnuje w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ok, wielki dzięki koledzy, już znalazłem, temat do zamknięcia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Z ciekawości, czemu auto nie przetrwa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Obiją je na parkingu, pod wyciągiem na Szrenicę, tam tak ciasno ustawiają auta ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 jako prawie miejscowy, polecam szukać czegoś poza szklarską, tam tłoczno, a fajnych agroturystyk w przesiece, czy w okolicach wlenia pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Z ciekawości, czemu auto nie przetrwa? W związku z z sytuacja z COVID na śląsku podobno dochodzi do aktów wandalizmu aut z rejestracja zaczynającą się na S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sądziłem, że nasze społeczeństwo nie jest aż tak prymitywne i nie przyszło mi to do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sądziłem, że nasze społeczeństwo nie jest aż tak prymitywne i nie przyszło mi to do głowy.Inna sprawa że zdarza się że osobom z woj. Śląskiego odmawia się zakwaterowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Bossa Nova - fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Byłem kilka razy w Reniferku ,obecnie Dask Resort,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi