Skocz do zawartości

PZW Elbląg opłata okresowa

Psil

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Spytam bo może ktoś z was wie.

Otóż wpadłem na chwilę nad morze, okolice Jantara.

Chciałbym sobie trochę połowić ale jak zwykle coś nie idzie.

Koło PZW w Stegnie jest zamknięte.

PZW Elbląg nie odbiera a na stronie odsyła do eOkon, które nie działa.

Jedyny nr konta jaki znalazłem jest dla składek okresowych dla nie zrzeszonych.

Jakim sposobem można opłacić 3 dniówkę w PZW Elbląg?

Wpadłem na pomysł żeby zapłacić na nr konta dla nie zrzeszonych ale czy taki manewr przejdzie nad wodą w razie kontroli?

Jeszcze kwestia na jakie wody chcesz sie udać? Bo kolo Jantara to nie za wiele jest zbiorników. Morze i Zalew Wislany to nie pzw, Wisla to okreg Gdansk. Chyba ze na jakies rzeczki Szkarpawa, Krolewiecka to pzw Elblag. Jesli chodzi o skladki to ostatecznie wplac jako niezrzeszony roznica to 30zl przy 3 dniach.(70 a nie 40)

Mi sie normalnie okon otwiera:

http://oepzw.eokon.pl/index.php?r=fisherProfile/inneLowiskaZakupZezwolenOnline

Tylko trzeba sie zalogowac zeby oplacic.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Dzięki za podpowiedź.

Sytuację udało się opanować.

Jakby ktoś kiedyś potrzebował to można opłacić w sklepie wędkarskim Jolanta w Nowym Dworze Gdańskim.

Pisząc że eOkon nie działa miałem na myśli to, że nie ma tam opcji wybrania PZW Elbląg.

Niektóre okręgi przeniosły zakup zezwoleń bezpośrednio na swoje strony przez system e-zezwolenia. 30 grudnia przez pół godziny scrollowałem e-okonia żeby znaleźć PZW Białystok a okazuje się, że najciemniej pod latarnią, zezwolenia dostępne bezpośrednio na stronie okręgu :)