analityk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Cześć, Zmieniam koło PZW (przeprowadizłem się z Głogowa) - Czy ktoś z Pańswa może polecić mi jakieś aktywne koło we Wrocławiu możliwie z grupą pasjonatów łowienia bolenia i klenia? Z góry dzięki Jacek Puchalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Cześć Jacku,Ja niestety nie pomogę ale jest tutaj kilka osób z Wrocławia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja też Ci nie pomogę bo nie jestem z Wrocławia,ale jak byś chciał znaleść PZU w Warszawie to służę pomocą .Witaj na forum . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
analityk
Cześć,
Zmieniam koło PZW (przeprowadizłem się z Głogowa) - Czy ktoś z Pańswa może polecić mi jakieś aktywne koło we Wrocławiu możliwie z grupą pasjonatów łowienia bolenia i klenia?
Z góry dzięki
Jacek Puchalski
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi