kooper82 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Wszystko wiem tylko spawarki nie mam Panowie i Panie mam pytanie może ma ktoś do sprzedania samą butlę z padnietego kompresora np takiego jak na foto ? Wiem że można taki zbiornik zrobić samemu ale niestety spawarki nie posiadam:) Wpadłem na plan żeby do mojego kompresora bez zbiornika wyrownawczego dołożyć butlę bo nie wyrabia mi kompresor tzn za dużo maluję i grzeje się strasznie i myślę że zbiornik trochę pomoże? 40efcb834231b322f5886034237a.jpegA nie myslałeś aby nie wymieniać butli tylko dać agregat od lodówki ? Jam mam zrobiony na agregacie i butli z gaśnicy 5 kg. Nie trzeba mi lepszego , cichy , nie grzeje się , tylko obowiązkowo presostat dla własnego bezpieczenstwa. Masz na stronie 22 poz 433. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez kooper82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Ja w swoim kompresorze "lodówkowym" użyłem zbiornik wyrównawczy. Obejdzie sie bez spawania, jest wyprowadzenie na zawór zwrotny, zawór odwadniający i wyłącznik ciśnieniowy. Nic tylko kupić wszystkie elementy i poskładać.http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6628188905 Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dzięki za pomoc jak znajdę chwile czasu to chyba się wezmę za budowe lodówkowca prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Koledzy, czy mogę gaśnicę proszkową (opróżnioną) przepłukać wodą, żeby pozbyć się pozostałości proszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Koledzy, czy mogę gaśnicę proszkową (opróżnioną) przepłukać wodą, żeby pozbyć się pozostałości proszku? Ja tak zrobiłem i nic się nie stało. Płukałem w wannie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi