Tomek_N Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam, w 2008 roku zakupilem multik Shimano Metanium MG. Niestety czesto nie lowilem tym sprzetem, bo mialem bardzo malo czasu. Teraz sytuacja sie zmienila i powracam do regularnego lowienia. Przez te 4 lata multik nie byl jeszcze serwisowany - nie robilem nic. Czy teraz bedzie najwyzsza pora go nasmarowac? Dodam, ze nie mam tutaj nikogo kto by mi pomogl. Czy samodzielne nasmarowanie multika jest bardzo ciezkie? Moze ktos zna instrukcje jak to zrobic krok po kroku w Metanium - na forum znalazlem jak serwisowac kolowrotki. No ale podstawowe pytanie to - czy juz czas? Ja mysle ze chyba najwyzsza pora. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 wyslij go do Angel Ussat (Uli Beyer) z.Hd. J?rg Dieckow i j?rg zrobi ci kolowrotek jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dzieki chlopaki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi