sdd_ Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam Zaglądam na to forum od niedawna. Widziałem tu fajne wobki. Może nauczę się czegoś od Was.To moje zabawki. Co o nich sadzicie? PozdarwiamSławek Coś pod bolka123 Jazik, klenik 45678910 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ładna czysta praca jak dla mnie są fajniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No konkretne te twoje zabawki szczególnie wpadły mi w oko te na ostatnim zdjęciu fajnie wyszedł tam efekt łuski. Mógłbyś zrobić zdjęcie siateczki przez która malowałeś i zdradzić gdzie taką można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Kolego najlepsze malowanie jakie widziałem, szacun. Musisz mi sprzedać chociaż jedną uklejkę, muszę taką mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Cześć Taką siateczkę można kupić w pasmanterii. Ja mam ją rozpiętą na obręczy z drutu, wtedy łatwo nakryć nią malowanego woblera.Zdjęcie dodam jak znajde troche czasu. PozdawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Cześć Przykro mi Guciolucky,ale zrobiłem niewielką partię i częścią obdzieliłem kolegów. Sezon w pełni a zostało mi ich niewiele.Jeżeli zmuszę się do dłubania (trochę brak czasu)to dam Ci znać, ale nie traktuj tego jako wiążące zobowiązanie. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wreszcie Sławku nie musze Ci wpadać w pudełka zeby zobaczyć co robisz bo Danek też niechętnie je pokazuje Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Te ukleje z pierwszej Fotki przypominają troszke TARPONA Miodne pozdrawiam Przemek .S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam Przepraszam, że tak późno ale nie miałem czasu. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Fajne klasyczne wobki, nie wiem czemu ale takie kształty lubię najbardziej Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Cześć Ostatnio skleciłem coś takiego a teraz próbuję wykonać imitację łuski z folii aluminiowej. Jeżeli próby wyjdą wrzucę fotki PozdrawiamSławek Edytowane 17 Grudnia 2014 przez sdd_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Próba z aluminium. W sumie wyszedł. Zdjęcie nie oddaje rzeczywistości (byle jaki aparat, brak dobrego światła i umiejętności). W realu wygląda dużo lepiej. PozdrawiamSławek Edytowane 17 Grudnia 2014 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mikrusy super,boleniówka też ciekawie wyszła,nawet bardziej niż ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mnie najbardziej ciekawią te klenio-jaziowe łamańce, niewiele jest tego typu konstrukcji w takim rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mnie najbardziej ciekawią te klenio-jaziowe łamańce, niewiele jest tego typu konstrukcji w takim rozmiarze Zgadzam sie z przedmowca, te maluchy to coś nie spotykanego genialna robota. Bardzo podoba mi malowanie wobkow z Twojego przed ostatniego postu na przed ostatnim zdjęciu. Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Świetne klasyczne woblerki, takie lubię najbardziej. Dobra robota! Oczka wkręcasz czy całościowy stależ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgadzam sie z przedmowca, te maluchy to coś nie spotykanego genialna robota. Bardzo podoba mi malowanie wobkow z Twojego przed ostatniego postu na przed ostatnim zdjęciuPozdrawiam Melek Cześć Takie łamane maluchy zrobiłem kilka lat temu z lipy. Trudniej je było zrobić z uwagi na wielkość. Są też dość lekkie, więc aby nimi operować trzeba używać cienkiej żyłki. Obecnie robię konstrukcje mające trochę masywniejszą budowę, gdzie da się umieścić więcej obciążenia i uzyskać dalszy zasięg. PozdrawiamSławekSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Świetne klasyczne woblerki, takie lubię najbardziej. Dobra robota! Oczka wkręcasz czy całościowy stależ?Cześć Kiedyś robiłem wobki z lipy, wtedy wkręcałem. Te z ostatnich dwóch postów to pianka i ty stelaż przez całość dodatkowo wzmocniony omotką z nici. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ładnie zrobiona Polska klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ale cudeńka :)szacun dla ciebie./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Czas na "zbrojenia"przed sezonem 2014. W ubiegłym roku zostałem "zaszczepiony pstrągiem". Właśnie kolega zbroi mi jednoskład (ok 190 cm) na MHX, więc trzeba spłodzić parę wobków dla kropków. To moje pierwsze próby (jeszcze bez sterów). Pierwszy i trzeci w alu. Za parę dni może będą pływały w Bobrze. Pierwsze testy w rzece były obiecujące. Kiełbik ok 4,7 cm Coś 4,7 cm Słonecznica 4,7 cm PozdrawiamSławek Edytowane 1 Stycznia 2014 przez sdd_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Cześć A bolki będę straszył czymś takim: Te małe to ok 5,7 cm ... i w alu. Nie podobają mi się oczy 3D przynajmniej te. Świecą się w wodzie (szczególnie przy słonecznej pogodzie) jak psu j...a.MałyWiększy PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Pięknie Czysto i schludnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Trzy prototypy pstrągowe zaliczyły kropki, ale Bóbr dał Bóbr wziął, więc zrobiłem następców. Gdybym jeszcze umiał zrobić przyzwoite zdjęcia. PozdrawiamSławek Edytowane 25 Stycznia 2014 przez sdd_ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Bardzo fajne klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi