Artech Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Świetne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cześć Dzięki. Do małych boleniówek w alu dodałem linię boczną (jeszcze bez sterów). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wszystkie cudne, tylko pogratulować umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Fajne wobki, szczególnie te mikro łamańce z pierwszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ładna robota,staranne wykonanie.Takie foliowane boleniowki maja swój urok,jak dla mnie znacznie lepiej się prezentują niż takie tylko malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Zlowiony na koniec sezonu na Twoje kleniowki, Slawku 50+ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mateusz, śliczny ten tłuścioszek . PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć Zrobiłem sobie stadko pstrągowych 4,5 i 5 cm. PozdrawiamSławek Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez sdd_ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Piekne woblerki.. Jesli jakims cudem masz nadwyzke w produkcji, to chetnie bym przygarnal zobaczyc czy sie podobaja kropasom z Yorkshire.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kleniowe otwarcie sezonu.. Kolejna piekna kluska na Twoj wobler, Slawku Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Piękna ryba na otwarcie. Życzę następnych . PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Klasyczne wobki. Te twoje bardzo mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biodar Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Ale fajne wobki, podziwiam precyzję i estetykę wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Komentarz chyba zbedny. Jeszcze raz dziekuje Slawku za najskuteczniejsze wabiki w moim pudelku kleniowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Cześć Mateusz, fajna rybka, a rzeczka prześliczna. Zazdroszczę klimatów. Ja łowię praktycznie tylko w Odrze. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć Były przeterminowane, ale trochę lakieru i można karmić bolki. Na zdjęciu klejenie steru wyszło jakieś takie ciemne. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez sdd_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A gdzie zalewa pomidorowa? :D :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Te były w oleju, te w pomidorowej przerabiam na woblery na klenio - jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A co do klenióweczek to masz jeszcze te łamance malutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A co do klenióweczek to masz jeszcze te łamance malutkie? Powstało ich tylko kilka i są w moim arsenale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć Próbowałem pomalować coś pędzlem, ale wyszła paskuda. Jeden wniosek wyciągnąłem, farby chyba powinny być bardziej transparentne. PozdrawiamSławek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ja wiem czy taka paskuda?... ciekawa kolorystyka jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wyszedł bardzo ciekawie - kombinuj dalej w tą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć Spróbuję jeszcze. Może na korpusach w alu. Dziś zrobiłem lilka próbnych jakieś 5 cm. Mają być pod kropka.Ten na dole zdjęcia to w zamyśle mia być ciernik a na razie taki nały Frankenstein.Oczy będą inne. Te wstawiłem do zdjęćia Są tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć Dawno nic nie wstawiałem, więc pokażę jeszcze jakieś moje nowe zabawki deep runner pod klenika ok 3 cm. deep runner pod ok 5 cm. ok 4 cm. pod klenika, jazia i kropka. PozdrwiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi