mysz Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Bajka owady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Sławek pod nosem masz Ślumpę pełną kleników , jutro czekam pod mostem :D .Ps. Boleniówki połowiły nie tylko boleni jeszcze raz dzięki .Cześć To fajnie, a pianka dała mi takie maluszki. Chodzą super. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Bajka owady Dzięki, ale można lepiej tylko trzeba umieć dobrze pomalować. PozdrawiamSławek Edytowane 20 Listopada 2016 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Cześć Będę z tego chciał zrobić bezsterowca. PozdrawiamSławek Edytowane 29 Listopada 2016 przez sdd_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Forma bardzo ciekawa, pomyśl o dodaniu dodatkowego zaczepu na grzbiecie w okolicy oka, powinno urozmaicić pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Forma bardzo ciekawa, pomyśl o dodaniu dodatkowego zaczepu na grzbiecie w okolicy oka, powinno urozmaicić pracę.Można i tak, ale wymaga to innego rozmieszczenia balastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dziś dotarła przesyłka od Sławka! Wykonanie = liga mistrzów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Dziś dotarła przesyłka od Sławka! Wykonanie = liga mistrzów!! Twoje pestki z jajem, które otrzymałem w ramach wymiany też są super. Szczególnie podobają mi się te najmniejsze. Korpus mierzony bez elementów stelarza ma 15-16 mm . PozdrawiamSławek Edytowane 2 Grudnia 2016 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jak się sprawdzą to będzie dostawa nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Powoli coś się lęgnie, jeszcze bez lakieru. PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na wiosnę będą ładnie łowić Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ładnie się prezentują. W zimie, też można spróbować na smużaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ładnie się prezentują. W zimie, też można spróbować na smużaki. Zgadza się, zdarzały mi się zbiórki i zimie, ale to nie to co w ciepłych porach roku. Co do wyglądu, to są jeszcze takie surowe. Nabiorą wyglądu po lakierze i z nóżkami. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czekam ma efekt końcowy. Jakiej są długości te największe smukłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czekam ma efekt końcowy. Jakiej są długości te największe smukłe.36 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mam pytanie, czy wcześniej wykonywałeś takie smużaki i jaka jest ich praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Mam pytanie, czy wcześniej wykonywałeś takie smużaki i jaka jest ich praca.Jeżeli chodzi Ci o te smukłe, to nie. Korpus gabarytowo jest podobny do konika, jeżeli dam taką samą wielkość steru to pewnie bedzie miał średnią amplitudę wychyleń. Trzy szt susza się po lakierowaniu. Jutro może wstawię finał. PozdrawiamSławek Edytowane 3 Grudnia 2016 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dlatego pytam, bo kilka lat temu wykonywaliśmy z bratem całkiem podobne i był problem z uzyskaniem agresywnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dlatego pytam, bo kilka lat temu wykonywaliśmy z bratem całkiem podobne i był problem z uzyskaniem agresywnej pracy. Kształt w sumie podobny do tradycyjnego woblera. Co pawda nóżki jakiś tam opór będą stawiały ale konik ma więcej przeszkadzajek a chodzi fajnie.Poza tym dla mnie robal mogłby wcale nie mieć pracy własnej. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgadzam się, dla siebie wykonuję proste smużaki bez nóżek i skrzydełek. Co nie jest powiedziane, że nie robię inne cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgadzam się, dla siebie wykonuję proste smużaki bez nóżek i skrzydełek. Co nie jest powiedziane, że nie robię inne cudeńka.Jak dla mnie, to typowy smużak jest inną przynętą niż taki robal. Oczywiście to moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać. Inaczej łowię smużakiem a inaczej robalem. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Zimno ale coś się wykluło. PozdrawimSławek Edytowane 4 Grudnia 2016 przez sdd_ 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na zdjęciach wyglądają perfekcyjnie, ale na żywo to jest petarda!! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak dla mnie, to typowy smużak jest inną przynętą niż taki robal. Oczywiście to moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać. Inaczej łowię smużakiem a inaczej robalem. PozdrawiamSławekZgadza się, typowy smużak ma pracę powierzchniową, i zostawia charakterystyczną smugę, dlatego jest nazywany smużakiem. Większość, lecz nie wszystkie smużaki mają kształt owadów, dlatego potocznie przyjęło się nazywać woblerki owadopodobne smużakami, /allegro, jergbait, olx itp/ więc nie bądźmy bardziej papiescy niż sam Papierz.Jak to z jednego odlanego kształtu, poprzez różne malowanie można stworzyć całą serię woblerków owadopodobnych.Prezentują się naprawdę bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Zgadza się, typowy smużak ma pracę powierzchniową, i zostawia charakterystyczną smugę, dlatego jest nazywany smużakiem. Większość, lecz nie wszystkie smużaki mają kształt owadów, dlatego potocznie przyjęło się nazywać woblerki owadopodobne smużakami, /allegro, jergbait, olx itp/ więc nie bądźmy bardziej papiescy niż sam Papierz.Jak to z jednego odlanego kształtu, poprzez różne malowanie można stworzyć całą serię woblerków owadopodobnych.Prezentują się naprawdę bardzo dobrze. To nie jest jeden kształt. Jeden ma ok 2,8 cm drugi 3,6. Wcześniej pytałeś o pracę, nieźle wymiatają te większe, mniejszemu trzba bardziej pionowo wkleić ster albo dać troche większy. PozdrawiamSławek Edytowane 5 Grudnia 2016 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi