Skocz do zawartości

Moje zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

I ja coś zapytam ;) co to te białe rurki w pudełku oraz kółka odbite przy pysku i pod brzuchem?

W podełku trzymam cieniutkie plasterki z wkładu po cienkopisie. Kiedyś trafił mi się o takiej fajnej średnicy (nie moge takiego namierzyć), że do środka wchodzi na wcisk kawałek rurki (biała) z patyczków higienicznych. Z tego robię miejsce na kołek mocujący stelaż i oczko w formie do pianki. Tu plasterków użyłem żeby zrobić miejsce na oczko.

Pozdrawiam

Sławek

Cześć. 

Wigilijne zadania zlecone przez piękniejszą połowę wykonane, więc można trochę pokombinować.

Kotwiczka ma tendencję do zaczepiania się o nóżki, więc spróbuję z oczkiem pod spodem (przewidziałem taka opcję w formie) a jak to nie pomoże, uzbroję hakiem wklejonym w korpus. Nóżki całkiem fajnie pracują, przy szarpnięciu trochę się prostują i wracaja do pozycji wyjściowej.

Żabka jest nieduża, korpus ma 28 mm. Zobaczę czy na wiosne spodoba się kropkom.

post-51154-0-09785300-1482572850_thumb.png

post-51154-0-91155900-1482572468_thumb.png

Pozdrawiam

Sławek

• Like 16

Cześć. 

Wigilijne zadania zlecone przez piękniejszą połowę wykonane, więc można trochę pokombinować.

Kotwiczka ma tendencję do zaczepiania się o nóżki, więc spróbuję z oczkiem pod spodem (przewidziałem taka opcję w formie) a jak to nie pomoże, uzbroję hakiem wklejonym w korpus. Nóżki całkiem fajnie pracują, przy szarpnięciu trochę się prostują i wracaja do pozycji wyjściowej.

Żabka jest nieduża, korpus ma 28 mm. Zobaczę czy na wiosne spodoba się kropkom.

Pozdrawiam

Sławek

Coś pięknego , aż mi coś opadło :) .

:clappinghands:

Coś pięknego , aż mi coś opadło :) .

:clappinghands:

Dzięki, ale jeszcze muszę trochę pokombinować. Jest pewien problem z wyważeniem (lubi klapnąć na plecy). Korpus  dość płaski dodatkowo te nóżki. Spróbuję umieszczać balast najniżej jak się da, może pomoże również wersja z oczkiem pod spodem.

Pozdrawiam

Sławek

Dzięki, ale jeszcze muszę trochę pokombinować. Jest pewien problem z wyważeniem (lubi klapnąć na plecy). Korpus  dość płaski dodatkowo te nóżki. Spróbuję umieszczać balast najniżej jak się da, może pomoże również wersja z oczkiem pod spodem.

Pozdrawiam

Sławek

A kto zabroni wyluzowanej żabie pływać na plecach?

Sławku świetnie to wygląda...