sdd_ Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Okonki miażdżą, kapitalna robota Właśnie maluję. Musze jeszcze upaprać górną część oka, żeby nie było tak wielniego kontrastu.Mam nadzieję że nie sfajdam na finale. PozdrawiamSławek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Robota jak zawsze poezja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Robota jak zawsze poezja!! Dzięki. Nie papram więcej. Teraz w lakier. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Oczko "popaprałeś" idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Oczko "popaprałeś" idealnie!Dzięki. Na dziś finał. PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Sławku znasz mój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Sławku znasz mój adres Pewnie, że znam Piotrze . PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Żabki SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Żabki SUPER Dzięki tylko czy ryby je docenią. Na razie kombinuję z ich wykończeniem. Wersja bez steru z nóżkami jest fajna ( przy podszarpywaniu nóżki sie trochę prostują i ponownie kurczą) , ale przez te dodatki czasem potrafi upaść na grzbiet i nie odwrócić się, wersja ze sterem, owszem chodzi ale wolałbym tą pierwszą stabilniejszą. Z czepianiem sie kotwiczki poradziłem sobię mocując dwuramienną pod korpusem i zaczepiając na tylnym oczku. Czekam na magnesy i w następnych zastosuję je zamiast tego. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Cześć Żabki z innym zbrojeniem. Teraz nóżki nie powinny plątać sie z kotwiczką."Stado" mizerne ale czas na testy. PozdrawiamSławek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Zaproponuję jeden hak na sztywno wklejony w korpus coś jak w spunach Rapali skierowany ku górze i na płyciznę lub zarośnięte akweny masz kosę na szczupaki i okonie....Hak powinien być duży i zamontował bym anty zaczep z drucika lub żyłki budowlanej byłby dopełnieniem - idealnie.Na takiego rapeta sam się bym zapisał do testowania w maju. Edytowane 18 Marca 2017 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zaproponuję jeden hak na sztywno wklejony w korpus coś jak w spunach Rapali skierowany ku górze i na płyciznę lub zarośnięte akweny masz kosę na szczupaki i okonie....Hak powinien być duży i zamontował bym anty zaczep z drucika lub żyłki budowlanej byłby dopełnieniem - idealnie.Na takiego rapeta sam się bym zapisał do testowania w maju. Rozwiązanie, które proponujesz na zarośnięte płycizny byłoby ok ale ta żabka jest za mała (korpus ma 28 mm) i byłby probem z wyważeniem przy dużym haku dodatkowo skierowanym do góry. Przez te nóżki, już w tej wersji czasem jak "plaśnie" na plecy miewa problem z odwróceniem się do normalnej pozycji. Planowana była na rzekę, wiec kotwiczka w dół nie przeszkadza. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czas kończyć skrobanie i zacząć łowienie. Wiosna lada chwila "wybuchnie". Jeszcze tylko stery. Inspiracja maluchami Santiago. Ok 17 mm. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 jeszcze kilka do wykończenia 27 mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 i .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Maluchy są idealne Sławku.Te 27 mm i żabka poezja! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Maluchy są idealne Sławku.Te 27 mm i żabka poezja! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaDzięki. Czekam na Twój debiut w insektach. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Cieszę się, że moje maluchy Cię zainspirowały Narobiłeś troche zanęty Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Marca 2017 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Cieszę się, że moje maluchy Cię zainspirowały Narobiłeś troche zanęty Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaKluski w lecie będą je wciągać. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na pewno będą ) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Większy brat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Cześć Zmierzyłem się z jerkiem. Kombinowałem trochę z różnym rozłożeniem balastu i umiejscowieniem oczka.Pierwsze wodowanie ma za sobą. Niewiele widziałem, bo woda zmącona.Zachowuje się inaczej niż Slider . Przy jednostajnym prowadzeniu idzie ładną "S-ką", przy podszarpywaniu odchodzi delikatnie (15 - 20 cm) na boki i lusterkuje. W opadzie lekkie lusterko. Zobaczymy co na to "szczupłe"Na razie nie wiem jak go zmusić do dalszych odejść. Może przeszkadza kształt ? PozdrawiamSławek Edytowane 2 Maja 2017 przez sdd_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Cześć Zrobiłem korpus (48 mm) w zamyśle mający służyć do budowy mini - boleniówki i twitcha pstrągowego.Pierwszy temat wyszedł wg mnie dobrze. Fajna drobna praca o dużej częstotliwości.Pstrągowy dostanie inny ster, umieszczony w innym miejscu. PozdrawiamSławek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Cześć Wieje , mało łba nie urwie, więc trochę się bawię. PozdrawiamSławek Edytowane 29 Października 2017 przez sdd_ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Cześć Zrobiłem korpus (48 mm) w zamyśle mający służyć do budowy mini - boleniówki i twitcha pstrągowego.Pierwszy temat wyszedł wg mnie dobrze. Fajna drobna praca o dużej częstotliwości.Pstrągowy dostanie inny ster, umieszczony w innym miejscu. pb1.png PozdrawiamSławek Te Sławku są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi