mifek Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Do takiego łowiena mam te. b3.jpg PozdrawiamSławekA masz jakieś luźne? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 A masz jakieś luźne? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkaNie tylko te trzy. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nie tylko te trzy. PozdrawiamSławekAle jedno nie wyklucza drugiego ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Do takiego łowiena mam te. b3.jpg PozdrawiamSławek Jeden dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ale jedno nie wyklucza drugiego ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkaNie mam już tych korpusów a to moja żelazna rezerwa. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Cześć Taki 5,5 cm "piesek" właśnie moczy się w silikonie. PozdrawiamSławek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Cześć Odlałem kilka sztuk takich i podobych ale trochę węższych. Jutro pobawię się malowaniem. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Sławku, a masz jerki w naturalnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Piękne woblerki Pan robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Sławku, a masz jerki w naturalnym kolorze? O jakie jerki Ci chodzi? Tradycyjne duże typu Slider, czy walk the dog ? PozdrawiamSławek Edytowane 20 Stycznia 2018 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Piękne woblerki Pan robi. Dzięki. Może rybom na tym nie zależy ale lubię łowić na dobrze wyglądające przynęty, więć staram się aby tak wyglądały. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Slider, ale takiego pieska też bym przygarnął Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Slider, ale takiego pieska też bym przygarnął Piotrze, w dużych jerkach jestem debiutantem , z walk the dog nie ma problemu. Jutro maluję więc "machniom" w ramach wyniany.Maluję w naturalnych kolorach pod bolka/klenia PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Piotrze, w dużych jerkach jestem debiutantem , z walk the dog nie ma problemu. Jutro maluję więc "machniom" w ramach wyniany.Maluję w naturalnych kolorach pod bolka/klenia PozdrawiamSławek Super Sławku. Ja dla Ciebie właśnie maluje duszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Super Sławku. Ja dla Ciebie właśnie maluje duszki Fajnie, ja już praktycznie mam tyko muszę wkleić stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Fajnie, ja już praktycznie mam tyko muszę wkleić stery Ja w tygodniu postaram się zrobić pesteczki i poperka bo tylko tego mi brakuje dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja w tygodniu postaram się zrobić pesteczki i poperka bo tylko tego mi brakuje dla Ciebie.Fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Cześć W trakcie. Względnie dobre światło więc strzeliłem fotkę. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć Jeszcze tylko kąpiel w lakierze.Zdjęcia poruszone ale bez statywu, w jednej ręce wobler w drugiej aparat a światło słabe. PozdrawiamSławek Edytowane 21 Stycznia 2018 przez sdd_ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Spod Twojej ręki wychodzą same smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bardzo ładnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Spod Twojej ręki wychodzą same smakołyki Bardzo ładnie wyszły Dzięki PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Cześć Kombinuję z boleniówką. Zdjęcie słabe bo ciemno. PodrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ładna forma.Jakiej pianki używasz ?jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Model bardzo fajny to zapewne żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi