Skocz do zawartości

Moje zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Sławku jak to możesz być niezadowolony?  :blink:

Jak dla mnie jest super. :good:

Jak dla mnie pierwsza klasa nie wiem Co ci nie pasuje pozdrawiam.

Zgadzam się z kolegą powyżej,bardzo ładne przejście kolorków  :whistling:  :clappinghands:  :clappinghands:  

Dzięki. Wiem, że nie jest źle ale miało być jeszcze naturalniej a płetwy spróbuję poprawić.

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_

• 3 tygodnie później...

Chylę czoła, bardzo klimatyczne i zręczne malowanie.Na takie woblery mogę się gapić bez końca ;)

Dzięki. Nie mam zdolności plastycznych więc takie malownaie jest dla mnie bardzo pracochłonne.

Maluję i poprawiam, poprawiam, poprawiam. Tego malowałem jakieś trzy godziny.

Uparłem się bo postanowiłem zrobić coś ręcznie bez aero i szablonów. Chciałem żeby wyglądało względnie. 

Pozdrawiam

Sławek

• Like 2

Napisałeś, że nie Masz zdolności plastycznych.... . A nos Ci przypadkiem nie rośnie :)  :P

A że jest to czasochłonne, cóż nie da się tego przeskoczyć malując w ten sposób. Powtórzę się, bardzo ciekawe prace !

Dzięki, ale to raczej upór, dbałość o szczegóły i trochę doświadczenia robieniu woblerów.

Pozdrawiam

Sławek

• Like 1

Sławku, talent czy też zdolności to jedno, to się ma albo nie, ludzie obdarzeni wybitnymi zdolnościami często nawet tego nie cenią, bo to co robią przychodzi im łatwiej. Ktoś powiedział, że nie sztuką jest wygrać będąc w doskonałej formie, sztuką jest wygrać nie będąc w szczycie formy... Widziałem na żywo twoje wyroby, są pięknie i bardzo starannie wykonane i tym bardziej trzeba to docenić, bo wiem ile wysiłku i uporu Cię kosztuje taka praca i w jakich warunkach powstają te cacuszka. Wiele osób dałoby sobie spokój, łatwiej jest sobie powiedzieć- nie Ja nie potrafię. I bez względu na to co myślisz i jak krytyczny jesteś wobec Siebie, to musisz mieć zmysł plastyczny i estetyczny bo bez tego nie zrobiłbyś takich fajnych woblerków. Oprócz typowo użytkowych produktów zrób od czasu do czasu coś takiego właśnie, pozdrawiam ;)

• Like 1

• 3 miesiące temu...

Cześć

Prototyp z 384 postu i efekt jego pierwszego  zastosowania .

Zdjęcia niestaranne ale to zawody, więc szybka fotka i ryba do wody.

Cieszy to, że łowi/ł, bo następny kleń urwał mi go, choć na 0,18 nie miał prawa. Pewnie przetarta żyłka (pomimo kilkukrotnego przewiązywania),

Spaprałem jeszcze jednego bolka, było też kilka wyjść i nie zaciętych "kotłów".

post-51154-0-40697900-1529739082_thumb.jpg

post-51154-0-22892700-1529739142_thumb.jpg

post-51154-0-72047400-1529739176_thumb.jpg

Pozdrawiam

Sławek

• Like 16