sdd_ Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Model bardzo fajny to zapewne żywicaCześć Tak to żywica z microbalonem. PozdrawiamSławek Edytowane 8 Lutego 2018 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Cześć Próba malowania. Nie do końca jestem zadowolony, ale nie jest źle. W naturalnej wielkości wygląda trochę inaczej. PozdrawiamSławek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Sławku jak to możesz być niezadowolony? Jak dla mnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgadzam się z kolegą powyżej,bardzo ładne przejście kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jak dla mnie pierwsza klasa nie wiem Co ci nie pasuje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Powinieneś być zadowolony????Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Sławku jak to możesz być niezadowolony? Jak dla mnie jest super. Jak dla mnie pierwsza klasa nie wiem Co ci nie pasuje pozdrawiam. Zgadzam się z kolegą powyżej,bardzo ładne przejście kolorków Dzięki. Wiem, że nie jest źle ale miało być jeszcze naturalniej a płetwy spróbuję poprawić. PozdrawiamSławek Edytowane 11 Lutego 2018 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Cześć To w sumie stare wobki, ale kolega zrobił mi fajne fotki.Dzięki Tomku. PozdrawiamSławek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cześć Wersja bezsterowa. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Powyższe rybki bardzo ładnie wpadają w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Powyższe rybki bardzo ładnie wpadają w oko Dzięki. Oko cieszą ale najważniejszą ocenę wystawią ryby. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cześć To w sumie stare wobki, ale kolega zrobił mi fajne fotki.Dzięki Tomku. PozdrawiamSławek Idealne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 To też stare ale zdjęcia, na których trochę więcej widać. PozdrawiamSławek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Chylę czoła, bardzo klimatyczne i zręczne malowanie.Na takie woblery mogę się gapić bez końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Chylę czoła, bardzo klimatyczne i zręczne malowanie.Na takie woblery mogę się gapić bez końca Dzięki. Nie mam zdolności plastycznych więc takie malownaie jest dla mnie bardzo pracochłonne.Maluję i poprawiam, poprawiam, poprawiam. Tego malowałem jakieś trzy godziny.Uparłem się bo postanowiłem zrobić coś ręcznie bez aero i szablonów. Chciałem żeby wyglądało względnie. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dobrze Ci wychodzi to poprawianie????Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cześć To użytkowe z tego roku. Aero, szablon, lakier uv i "wydębione" od córki pyłki do zdobienia paznokci (wychodzi fajne lusterko). PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ... i jeszcze takie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 ... i jeszcze takie p7.jpg p8.jpgŁowiłbym [emoji56] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Łowiłbym [emoji56] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Napisałeś, że nie Masz zdolności plastycznych.... . A nos Ci przypadkiem nie rośnie A że jest to czasochłonne, cóż nie da się tego przeskoczyć malując w ten sposób. Powtórzę się, bardzo ciekawe prace ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Napisałeś, że nie Masz zdolności plastycznych.... . A nos Ci przypadkiem nie rośnie A że jest to czasochłonne, cóż nie da się tego przeskoczyć malując w ten sposób. Powtórzę się, bardzo ciekawe prace !Dzięki, ale to raczej upór, dbałość o szczegóły i trochę doświadczenia robieniu woblerów. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Sławku, talent czy też zdolności to jedno, to się ma albo nie, ludzie obdarzeni wybitnymi zdolnościami często nawet tego nie cenią, bo to co robią przychodzi im łatwiej. Ktoś powiedział, że nie sztuką jest wygrać będąc w doskonałej formie, sztuką jest wygrać nie będąc w szczycie formy... Widziałem na żywo twoje wyroby, są pięknie i bardzo starannie wykonane i tym bardziej trzeba to docenić, bo wiem ile wysiłku i uporu Cię kosztuje taka praca i w jakich warunkach powstają te cacuszka. Wiele osób dałoby sobie spokój, łatwiej jest sobie powiedzieć- nie Ja nie potrafię. I bez względu na to co myślisz i jak krytyczny jesteś wobec Siebie, to musisz mieć zmysł plastyczny i estetyczny bo bez tego nie zrobiłbyś takich fajnych woblerków. Oprócz typowo użytkowych produktów zrób od czasu do czasu coś takiego właśnie, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Cześć Prototyp z 384 postu i efekt jego pierwszego zastosowania .Zdjęcia niestaranne ale to zawody, więc szybka fotka i ryba do wody.Cieszy to, że łowi/ł, bo następny kleń urwał mi go, choć na 0,18 nie miał prawa. Pewnie przetarta żyłka (pomimo kilkukrotnego przewiązywania),Spaprałem jeszcze jednego bolka, było też kilka wyjść i nie zaciętych "kotłów". PozdrawiamSławek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jaka długość i waga tej bolenióweczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi