Skocz do zawartości

Moje zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Bardzo elegancko wykonane. Jak zawsze zresztą. Perfekcyjne druciane oczka, idealnie oczyszczone z farb i lakieru - to pokazuje, że dbasz o jakość swoich wyrobów. Przywiązywanie uwagi do szczegółów to wskaźnik jakości, pokazuje, jak dobrze opanowane jest rzemiosło. Jest nieźle :)

Moje standardowe "konie robocze", jak poprzednie również leżały pół roku zanim doczekały się sterów (ok 3 i 4 cm). 

W wersji przeciążonej (mniejsze ok 3,5 grama, większe 5 -5,5 gama) nadal ładnie pracują i przy swojej dość zwartej budowie pozwalają sięgnąć naprawdę daleko.

Najwyższy czas zabrać się za wykańczanie rozpoczętych prac, ponieważ w pełni sezonu będzie z tym krucho.

post-51154-0-81441800-1545833577_thumb.jpg post-51154-0-54050300-1545833623_thumb.jpg

Pozdrawiam

Sławek

• Like 8

O kurczę, czekam niecierpliwie na portret gotowca ☺ a najlepiej film z pracą

Jak skończę, wstawię zdjęcie.  Filmu raczej nie będzie ale pewnie widziałeś pracę tego typu przynęty. Pracuje podobnie do cykady.

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_

Uniwersalna wielkość oraz waga idealnie będzie się sprawdzać na większości naszych wód ale warto też zrobić z nich wirujące ogonki ;) . Bardzo fajnie wyszły

Dzięki

Fajny patent na lakierowanie ???? ładne naturalne i estetyczne woblerki ????

Nie da się powiesić ogonem w dół, więc przytwierdziłem wykałaczki rurką termokurczliwą i wstawiłem w otworki wywiercone w desce.

• 2 tygodnie później...

Sławku, odebrałem dziś z poczty przesyłkę od Ciebie, piękne te Twoje "zabawki".  :) 

Dziękuję, że wspierasz naszych "pisarzy", na pewno każdy z nich szeroko uśmiechnie się po otrzymaniu upominku w postaci Twojego dzieła. Dzięki, dzięki  

Sławku, odebrałem dziś z poczty przesyłkę od Ciebie, piękne te Twoje "zabawki".  :)

Dziękuję, że wspierasz naszych "pisarzy", na pewno każdy z nich szeroko uśmiechnie się po otrzymaniu upominku w postaci Twojego dzieła. Dzięki, dzięki  

Drobnostka

Pozdrawiam

Sławek

• Like 1