sdd_ Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Jaka długość i waga tej bolenióweczki ?65 mm i ok 4,3 grama ... miała. PozdrawiamSławek Edytowane 25 Czerwca 2018 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Coś na handel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie. Mam jeszcze tylko 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Cześć Dziś kilka ładnych wyjść ale tylko jeden zapięty. PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Cześć "Psiaki" działają PozdrawiamSławek Edytowane 29 Lipca 2018 przez sdd_ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Cześć Dziś rano zdecydowanie gorzej współpracowały ale coś tam wydłubałem. Kleń i taki "kundelek" , który wygląda na hybrydę jazia i bolenia. PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Cześć Dziś miodu nie było. Ładny szczupły zeżarł mi chlapaka, trochę okoni, kilka ładnych wyjść, jakiś 30+ i jeden 40+. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Cześć Trochę "dojrzewały" ale w końcu dałem im dwa warianty sterów. Ok 3,5 cm i 2 gramy. PozdrawiamSławek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Bardzo elegancko wykonane. Jak zawsze zresztą. Perfekcyjne druciane oczka, idealnie oczyszczone z farb i lakieru - to pokazuje, że dbasz o jakość swoich wyrobów. Przywiązywanie uwagi do szczegółów to wskaźnik jakości, pokazuje, jak dobrze opanowane jest rzemiosło. Jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Cześć Trochę "dojrzewały" ale w końcu dałem im dwa warianty sterów. Ok 3,5 cm i 2 gramy. PozdrawiamSławek Idealne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dzięki Lubię jak moje przynęty wyglądają estetycznie, chociaż ważniejsze jest właściwe wykonanie pod względem technicznym. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Moje standardowe "konie robocze", jak poprzednie również leżały pół roku zanim doczekały się sterów (ok 3 i 4 cm). W wersji przeciążonej (mniejsze ok 3,5 grama, większe 5 -5,5 gama) nadal ładnie pracują i przy swojej dość zwartej budowie pozwalają sięgnąć naprawdę daleko.Najwyższy czas zabrać się za wykańczanie rozpoczętych prac, ponieważ w pełni sezonu będzie z tym krucho. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cześć Niecałe 7 cm. Prototyp. Celem jest uzyskanie boleniówki ze sterem i bezsterowica o drobnej lusterkującej akcji. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Cześć Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. 48 mm ok 7 gram PozdrawiamSławek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 O kurczę, czekam niecierpliwie na portret gotowca ☺ a najlepiej film z pracą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) O kurczę, czekam niecierpliwie na portret gotowca ☺ a najlepiej film z pracą Jak skończę, wstawię zdjęcie. Filmu raczej nie będzie ale pewnie widziałeś pracę tego typu przynęty. Pracuje podobnie do cykady. PozdrawiamSławek Edytowane 2 Stycznia 2019 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Tak tak, ale nie każdy pracuje odpowiednio ????Rozmiarowo miodzio, czekam na zdjęcia gotowca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć Po pierwszej warstwie lakieru. PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Uniwersalna wielkość oraz waga idealnie będzie się sprawdzać na większości naszych wód ale warto też zrobić z nich wirujące ogonki . Bardzo fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Fajny patent na lakierowanie ???? ładne naturalne i estetyczne woblerki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No no no ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Uniwersalna wielkość oraz waga idealnie będzie się sprawdzać na większości naszych wód ale warto też zrobić z nich wirujące ogonki . Bardzo fajnie wyszłyDzięki Fajny patent na lakierowanie ???? ładne naturalne i estetyczne woblerki ????Nie da się powiesić ogonem w dół, więc przytwierdziłem wykałaczki rurką termokurczliwą i wstawiłem w otworki wywiercone w desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No no no Malowanie oszczędne bo tego rwie się dużo. PozdrawoamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sławku, odebrałem dziś z poczty przesyłkę od Ciebie, piękne te Twoje "zabawki". Dziękuję, że wspierasz naszych "pisarzy", na pewno każdy z nich szeroko uśmiechnie się po otrzymaniu upominku w postaci Twojego dzieła. Dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sławku, odebrałem dziś z poczty przesyłkę od Ciebie, piękne te Twoje "zabawki". Dziękuję, że wspierasz naszych "pisarzy", na pewno każdy z nich szeroko uśmiechnie się po otrzymaniu upominku w postaci Twojego dzieła. Dzięki, dzięki Drobnostka PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi