Skocz do zawartości

Moje zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Moje standardowe "konie robocze", jak poprzednie również leżały pół roku zanim doczekały się sterów (ok 3 i 4 cm). 

W wersji przeciążonej (mniejsze ok 3,5 grama, większe 5 -5,5 gama) nadal ładnie pracują i przy swojej dość zwartej budowie pozwalają sięgnąć naprawdę daleko.

Najwyższy czas zabrać się za wykańczanie rozpoczętych prac, ponieważ w pełni sezonu będzie z tym krucho.

attachicon.gif a5.jpg attachicon.gif a6.jpg

Pozdrawiam

Sławek

Moje ulubione :)

• 2 tygodnie później...

Cześć

Luźna inspiracja Ito Craftem Bowie ale mniejszy 3,5 cm i inne proporcje . W rzeczywistości jest trochę niższy. Zrobiłem zdjęcie pod lupą z ringiem ledów i stąd to zniekształcenie.

Chlapnięty na szybko i prowizorycznie pokryty lakierem akrylowym. Zaraz dostanie ster a jutro testy.

post-51154-0-86869800-1549130335_thumb.jpg

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 6

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wolałbym urwać się na ryby. Robienie przynęt to nie to samo ale to też część mojej pasji.

Nieodzowne okoniowe żelaztwo.

post-51154-0-04058100-1586077062_thumb.jpg

i ten wczorajszy w ciut lepszym świetle (kolory dalej nienaturalne, jest bardziej oliwkowy a to niebieskie to tylko niebieska opalizacja)

post-51154-0-55719800-1586077075_thumb.jpg

Chyba przyszła mi do głowy przyczyna. Zdjęcie robione na arkuszu szarej pianki (tu wygląda niebieskawo). Może to tło powoduje takie zmiany odcieni.

Pozdrawiam

Sławek

• Like 7