madmatt Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Moje standardowe "konie robocze", jak poprzednie również leżały pół roku zanim doczekały się sterów (ok 3 i 4 cm). W wersji przeciążonej (mniejsze ok 3,5 grama, większe 5 -5,5 gama) nadal ładnie pracują i przy swojej dość zwartej budowie pozwalają sięgnąć naprawdę daleko.Najwyższy czas zabrać się za wykańczanie rozpoczętych prac, ponieważ w pełni sezonu będzie z tym krucho. a5.jpg a6.jpg PozdrawiamSławek Moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Moje ulubione Moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cześć Na JB coraz więcej RB to i ja zrobiłem dwa prototypy. Muszę jeszcze trochę pokombinować.Większy jest prawie ok a mniejszy, na którego bardziej liczyłem wymaga jeszcze kombinacji. PozdrawiamSławek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 ... i coś takiego, przyozdobione blaszki z ali, trochę ognia, trochę uv i maluchy pstrągowe gotowe do wodowania. PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Cześć Luźna inspiracja Ito Craftem Bowie ale mniejszy 3,5 cm i inne proporcje . W rzeczywistości jest trochę niższy. Zrobiłem zdjęcie pod lupą z ringiem ledów i stąd to zniekształcenie.Chlapnięty na szybko i prowizorycznie pokryty lakierem akrylowym. Zaraz dostanie ster a jutro testy. PozdrawiamSławek Edytowane 5 Lutego 2019 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Cześć Ok 8 cm. Już moczy się w silikonie. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Cześć Pierwsze odlewy. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Cześć Jeszcze bez lakieru. PozdrawiamSławek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Cześć Trochę sieczki boleniowej.Jeszcze trochę i może się przydać. PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dawno nic nie wstawiłem, choć coś tam robię. Właśnie wykończyłem kilka małych woblerów pstrągowych.Zdjęcia trochę nie wyszły, chyba wobki za blisko obiektywu. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Cześć Nic nowego ale czas najwyższy wykończyć standardy.Te jeszcze przed wklejeniem sterów. 6 i 7 cm. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Cześć Niczego nowego ciąg dalszy. Mix cykadowatych bezsterów od 4,8 do 8 cm.Zdjęcia słabe, ponieważ zrobione przy sztucznym świetle i fotograf do bani. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 i kilka niewielkich "chlapaków" PozdrawiamSławek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Skończone, i zdjęcia w lepszym świetle. Lepiej widać kolor. PozdrawiamSławek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Cześć Inspiracja niezaprzeczalna ale moje dużo lżejsze (suspending). PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Piękne woblery. Chciałabym mieć w pudełku takiego bezsterowca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Piękne woblery. Chciałabym mieć w pudełku takiego bezsterowca ....Dzięki. Generalnie to jak widzisz ilości nie powalają, więc trudno mi się z nimi rozstać, którego masz na myśli? PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Miałem na myśli chlapaka i tego niżej ze sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 ...i już się zaczęło. Panowie nie robię woblerów na sprzedaż. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cześć Taka próba. Zdjęcie w ogóle nie oddaje rzeczywistych kolorów. PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Nawet jeżeli nie oddaje, to i tak, to co widzę, wygląda świetnie! ???? Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez lenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzięki, też mi sie podoba, zobaczę co to bedzie na gotowo, usterzone i wodowane.Spróbuję na tym korpusie zrobić też jakieś bezstery. PozdrawiamSławek Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Bardzo ładny design, piękny korpus pod bezstera : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć Trochę większy kaliber ok 12 cm. Dwa prototypy. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wolałbym urwać się na ryby. Robienie przynęt to nie to samo ale to też część mojej pasji. Nieodzowne okoniowe żelaztwo. i ten wczorajszy w ciut lepszym świetle (kolory dalej nienaturalne, jest bardziej oliwkowy a to niebieskie to tylko niebieska opalizacja) Chyba przyszła mi do głowy przyczyna. Zdjęcie robione na arkuszu szarej pianki (tu wygląda niebieskawo). Może to tło powoduje takie zmiany odcieni. PozdrawiamSławek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi