sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 w trakcie.. PozdrawiamSławek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 piękne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 piękne wykonanie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) cd. pryśnięte lekko oliwką, jeszcze bez lakieru. Oczy troche mi się nie podobają, ale nie mam pomysłu jak takie duże namalować żeby były równe.Mniejsze maluję końcówką wiertła ale wszystkie wieksze wiertła, które mam mają wypukłe zakończenie. PozdrawiamSławek Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez sdd_ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel72 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Piękna robota [emoji122] Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jest lux!Nie czepiał bym się już tych oczu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest lux!Nie czepiał bym się już tych oczuNie lubię holo. Często maluję wiertłem a później robię soczewkę z żywicy UV.Jak nic nie wymyślę to przykleję te co na zdjęciu. PozdrawiamSławek Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ja szlifuje końcówki wierteł i mam płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ja szlifuje końcówki wierteł i mam płaskie 10-12 mm wiertło, nie bardzo mam czym. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nic specjalnego nie potrzebujesz - pilnik do metalu albo papier ścierny wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Czemu nic nie powiesz, trzeba było zadzwonić do mnie i ja Ci to zeszlifuję bez problemu Sławku . Ładne te ostatnie, no ale dopracowanie to u Ciebie norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Czemu nic nie powiesz, trzeba było zadzwonić do mnie i ja Ci to zeszlifuję bez problemu Sławku . Ładne te ostatnie, no ale dopracowanie to u Ciebie norma Dzięki. Dałem radę z tymi oczami. Od spodu zmyłem holo acetonem (nie uszdadza tego tworzywa a czarna soczewka w środku została) i podmalowałem białą farbą.Teraz opalizacja jest ledwie widoczna na krawędziach i wg mnie jest ok oczy są stonowane i nie świeca się jak psu j...a.. Jak będa gotowe wstawię fotki. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Cześć Przed i po modyfikacji oka (usunąłęm hologram) oraz 5 warstw Hartzlack.Bez "holo" zdecydowane badrdzej mi się podoba. W trakcie forma na niedużą boleniówkę ze sterem, którą wykończę w podobnym stylu. PozdrawiamSławek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 O wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) O wiele lepiej Też tak myślę. Aceton i powtórne pomalowanie od spodu białą farbą. PozdrawiamSławek Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Cześć Już moczy się w silikonie. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Cześć Kilka modeli w trakcie... PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć Można łowić na "legalu", zaraz jadę, przy okazji może ustawię trochę ostatnio wykończonych standardów. PozdrawiamSławek Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez sdd_ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Fantastyczne woblery, miałem okazję połowić - bardzo skuteczne. Wykonanie 1 klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Fantastyczne woblery, miałem okazję połowić - bardzo skuteczne. Wykonanie 1 klasa !Tomku, dziękuję, miło być docenionym. Wobler to nie wszystko, liczy się również wędkarz. Niech służą. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć Trochę to trwało ale skończone. PozdrawiamSławek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wykończenie pierwsza liga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wykończenie pierwsza liga!Dzięki. W przypadku takich bezsterów i łowieniu nimi w Odrze to sztuka dla sztuki bo i tak szybko będa poobijane lub zostaną na zaczepie. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Cześć Te dojrzewały trzy lata. PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 I pięknie dojrzały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi