Artech Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Cześć Te dojrzewały trzy lata. PozdrawiamSławekDobrze wysezonowane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 I pięknie dojrzały???? Dobrze wysezonowane ???? I pięknie dojrzały????W rzeczy samej bo to piana. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Dzisiejszy poranekBył jeszcze klenik. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Jaka waga tych vertów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Jaka waga tych vertów?16-18 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Cześć Ten sam korpus 12 cm, różne modele. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Piękności ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Cześć Ten sam korpus 12 cm, różne modele. DSC03698.JPG DSC03699.JPG DSC03700.JPG DSC03701.JPG PozdrawiamSławekTrafia na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Piękności Dzięki, jestem pod wrażeniem Twoich prac, więc ta ocena na dla mnie cenna. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Trafia na giełdę?Cześć Nie robię woblerów na sprzedaż, nie mam na to czasu, poza tym pojedyncze egzemplarze. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Dzięki, jestem pod wrażeniem Twoich prac, więc ta ocena na dla mnie cenna. PozdrawiamSławekBardzo mi się podoba "czystość" wykonania Twoich przynęt,nie są przemęczone????P.s. Cieszy mnie, że pozytywnie odbierasz moją dłubaninę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Będzie można zobaczyć gdzieś pracę łamańców?Jest jakaś istotna różnica do jednoczęściowych?Łatwiejsze, trudniejsze do prowadzenia?Kilka słów?Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Będzie można zobaczyć gdzieś pracę łamańców?Jest jakaś istotna różnica do jednoczęściowych?Łatwiejsze, trudniejsze do prowadzenia?Kilka słów?Proszę Zupełnie inna praca, jest zdecydowanie lżejszy a pracuje podobnie do Sebile Magic SwimmerW jakimś filmie na youtube gość łowił karangsy i poprowadził Sebile szybko pod powierzchnią wody, wystartowały do tego z super przyspieszeniem. Skojarzyły mi się z bolkiem i zrobiłem na próbę. Może zrobię jeszcze coś mniejszego. https://www.youtube.com/watch?v=0v20GhbtpQg PozdrawiamSławek Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Dzisiejszy poranek Klenik już całkiem fajny. Były jeszcze trzy bolki ale mizerne i kilka przyzwoitych okoni. PozdrawiamSławek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Cześć Dzisiejsze popołudnie mnie zaskoczyło. Fajnie brały jazie.Nie powalały wielkością ale złowiłem sześć a nie zaciętych "pstryków" było sporo, był też spad klenia i kilka okoni. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Cześć Dziś rano było słabiej. Kilka nie zaciętych brań, jeden spad i taki klenik. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 13 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć Tak jeszcze nie łowiłem. Wybrałem się z żonką nad wodę, bardziej posiedzieć niż łowić. Najpierw myślałem o federze ale nie chciało mi się babrać z zanętą, więc skończyło się na spiningu. Nie ruszałem się z miejsca, łowiłem siedząc na fotelu karpiowym i popijając kawę z moją lepszą połową.Wzdłuż brzegu polowały niewielkie bolenie. Zaliczyłem kilka wyjść a jeden spadł. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Cześć 5,5 cm i ok 3,2-3,5 grama szczęścia.Jeszcze tylko stery i gotowe do wodowania. PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dostały stery PozdrawiamSławek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 i jeszcze te PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) takie siódemki PozdrawiamSławek Edytowane 25 Grudnia 2020 przez sdd_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 i taki PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Podziwiam Sławku, zwłaszcza ostatni, te kolorki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Podziwiam Sławku, zwłaszcza ostatni, te kolorki superDzięki, to jeszcze takie PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 takie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi