Skocz do zawartości

Moje zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Dawcą faktury był wobler z ali, natomiast bryła została zmieniona, szczególnie zwężenie części ogonowej.

Do sezonu kleniowego jeszcze sporo czasu ale pewnie minie w mgnieniu oka.

post-51154-0-27435000-1609666667_thumb.jpg post-51154-0-46176500-1609666676_thumb.jpg

post-51154-0-75008000-1609666685_thumb.jpg

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_
  • Like 5

• 3 tygodnie później...

Jerki super.

A ciapanie? Wyszło świetnie!

Ciapaj dalej

Dzięki. "Ciapanie" to dla zabawy. Zaryzykuję stwierdzenie, że taki wobler , ma duszę, natomiast takie malowanie jest pracochłonne, więc przy "koniach roboczych" nadal zostanie aero.

Pozdrawiam

Sławek

• Like 1

Jest pracochłonne, owszem, ale efekt końcowy wart jest poświęconego czasu.

Oj wart, wart ????????????

Dzięki Panowie. Od czasu do czasu pewnie jeszcze spróbuję ręcznego malowania, najwyżej pójdą do gablotki a pracować będą ich odpowiedniki pryśnięte aero.

Pozdrawiam

Sławek

Aleś się Pan rozhulał :D Pięknie malujesz, wiadomo te maziaje to pracochłonność i kombinacje, ale malowanie aerografem tych jerków też klasa, szacun Sławku , tym bardziej, że wiem w jakich warunkach powstają, zawzięty jesteś, widać stały postęp, pozdrawiam Tomek

Sławka woblery są nie tylko piekne ale i piekielnie skuteczne. Przekonałem się o tym w zeszłym sezonie. Niestety chalpak po całym sezonie poleciał w cholerę.

Dzięki Tomku za uznanie ale tak jak już Ci wcześniej napisałem, bez dobrego operatora nawet super przynęta może nie łowić. Skoro Tobie się tak dobrze sprawdziły to znaczy, że zagrały oba elementy. :)

Pozdrawiam

Sławek

• Like 1

Aleś się Pan rozhulał :D Pięknie malujesz, wiadomo te maziaje to pracochłonność i kombinacje, ale malowanie aerografem tych jerków też klasa, szacun Sławku , tym bardziej, że wiem w jakich warunkach powstają, zawzięty jesteś, widać stały postęp, pozdrawiam Tomek

Dzięki Tomku, a tak w ogóle to robię remont mieszkania i skończy się to dla mnie eksmisją z kuchennego kącika jadalnego, który anektowałem, będzie też szlaban na malowanie na płycie ceramicznej pod okapem kuchennym. :(

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_

• 4 tygodnie później...

Przygotowań ciąg dalszy, mikrusy i małe cykadki.

post-51154-0-57791800-1613930691_thumb.png

post-51154-0-50635100-1613930672_thumb.jpg

Dziś te z postu 510 dostały stery. Są "tłuściejsze" bo mają ponad 4 cm, więc lada moment będą jak znalazł na wiosenne jaśki.

Wyszły fajnie jak będzie światło i znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia.

Pozdrawiam

Sławek`

• Like 11