sdd_ Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Cześć Dwa prototypowe egzemplarze. Ok 6,5 cm. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cześć Przygotowań do sezonu ciag dalszy. PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nigdy nie spotkałem bardziej dopieszczonych wobków! Estetyka wykonania na najwyższym poziomie. Każdy egzemplarz wymuskany, wychuchany. Podziwiam Twój talent ale i cierpliwość w dopieszczaniu Twoich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nigdy nie spotkałem bardziej dopieszczonych wobków! Estetyka wykonania na najwyższym poziomie. Każdy egzemplarz wymuskany, wychuchany. Podziwiam Twój talent ale i cierpliwość w dopieszczaniu Twoich wyrobów. Nic nie ujmując Twórcy, pozwolę sobie wspomnieć o woblerach Muddlera. Choć tu też mucha nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nigdy nie spotkałem bardziej dopieszczonych wobków! Estetyka wykonania na najwyższym poziomie. Każdy egzemplarz wymuskany, wychuchany.Podziwiam Twój talent ale i cierpliwość w dopieszczaniu Twoich wyrobów.Dzięki, dbam o szczegóły bo lubię jak wobler wygląda ładnie, choć rybom to niepotrzebne. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Nic nie ujmując Twórcy, pozwolę sobie wspomnieć o woblerach Muddlera. Choć tu też mucha nie siada.Muddler ma swój styl a jego woblery wyglądaja na jeszcze bardziej sterylnie. Ja np lubię styl Piotra http://jerkbait.pl/topic/96572-gp-hand-made/ ale do tego trzeba talentu plastycznego. Edytowane 16 Stycznia 2022 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cześć Prototypy. Z akcji jestem zadowolny. Teraz pozostało tylko rozmnożyć. PozdrawiamSławek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Sławku już Ci kiedyś pisałem i się powtórzę, "czystość" Twojej pracy jest niecodzienna przez co nawet klasyczne wzory w dwóch czy maksymalnie trzech odcieniach ogląda się z dużą przyjemnością. Na pozór prosta rzecz jednak niewielu udaje się uzyskać taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć Rzutem na taśmę, bezster bolenieowy 8,5 cm 12-14 gram. Zostało tylko proste malowanie i do pudełka. Zdjęcia okrutnie słabe ale coś widać. PozdrawiamSławek Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) ...a to inspirowane pracami Hesher. Byłem ciekaw jak to sie sprawuje.Mniejszy ok 5 cm jest super, większy 8 cm bardziej majestatyczny ale podoba mi się jego bryła, fajnie powinien wyglądać malowany na okonia.... i nie trzeba wklejać sterów, co jest dla mnie czynnością, której nie lubię. PozdarwiamSławek Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez sdd_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Znalazłem chwilę na wykończenie. Minimalistyczne. PozdrawiamSławek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) Ok 8,5 cm i 12 gram. Testy wyszły obiecująco. Wg mnie ma duży potencjał. Wobler do wolnego i średniego tempa. Prowadzony jednostajnie smuży, wąsko kolebiąc się na boki a w opadzie fajnie lusterkuje. Prowadzony w poprzek w zależności od uciągu, idzie łukiem smużąc i kolebiąc się lub lusterkując w toni. Można sprowadzić go pod wodę i łatwo wydobyć znów na powierzchnię żeby zaoczkował czy zrobił zygzak, można też prowadzić go jak wakl the dog zarówno na powierzchni jak i pod nią. Zasięg ma słuszny i nie koziołkuje.Malowanie minimalistyczne, choć dziś kilka pomalowałem chyba ciekawiej ale to za chwilę. PozdrawiamSławek Edytowane 8 Maja 2022 przez sdd_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Cześć Szybkie uzupełnienie braków. 1 (2 g) i 2 (3.5g) PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Sławku te korpusy (łezki) to wolfram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Tak wolfram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Cześć W wątku długo nic bo "użytkowych" mi więcej nie potrzeba więc zacząłem sie trochę bawić.Próba zmierzenia sie ze strzeblą, co prawda kształtka budową od niej odbiega ale jej przeznaczenie było inne.Zdjęcie słabe bo ciemno a i fotograf do bani. PozdrawiamSławek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ale wyszła bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ale wyszła bardzo fajnie.Dzięki, Twoje farby. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ale pojechałeś Panie! Uwielbiam takie malowanie. Wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Druga próba. Wg mnie lepsza ? PozdrawiamSławek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 ....i obie dla porównania PozdrawiamSławek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Farbki nie moje,tylko twoje.Pomimo niewielkich róznic obie strzebla są śliczne.Ale drugą przykuwa uwagę łukiem skrzelowym w innym kolorku ale wobki ciapane bardzo efektownie i naturalnie wyglądają.Ale są wyjątkowo czasochłonne.Ale warto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Są zajebiste ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Są zajebiste Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Uciapałem jeszcze pstrążki. PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi