jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 A nie chciałoby się Ci uciapać kiełbia? Niezależnie od efektu zakupiłbym takowego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 A nie chciałoby się Ci uciapać kiełbia? Niezależnie od efektu zakupiłbym takowegoDla mnie to badzo pracochłonne, nie mam takiej smykałki jak np. Piotr.Nie obiecuję, ale jeżeli dam radę, to w gre wchodzi jakaś wymiana, nie "kasa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 No to super. Jestem otwarty na propozycje. Aaaa i nie bądź taki skromny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Następny z pstrążków i zdjęcie całej "ławicy" Pzostało tylko wklejenie sterów. PozdrawiamSławek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Piękne są ???? Edytowane 15 Stycznia 2023 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Dla mnie to badzo pracochłonne, nie mam takiej smykałkiJak patrzę na te woblery, to masz smykałkę ????Wyglądają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Piękne są ???? Dzięki Jak patrzę na te woblery, to masz smykałkę ????Wyglądają super!Dzięki, gdybyś wiedział ile czasu zajęło mi to ciapanie ? PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Dzięki Dzięki, gdybyś wiedział ile czasu zajęło mi to ciapanie ? PozdrawiamSławekWiem ile to czasu ????Czasami też tak próbowałem malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zawsze powtarzam ze to robota na długie jesienno-zimowe wieczory,ale było naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Cześć Jabadaon, niżej próba kiełbia. Zdjęcie nie oddaje kolorów, w rzeczywistości bardziej niebieskawy. a ciemne plamy pod innym kątem są dużo słabiej widoczne. Jeszcze przed lakierem. Jeden Twój, jeden mój. PozdrawiamSławek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Wyglądają bosko...jest szansa na takie wobki 4,5 do 5 cm ??? Ile ma to cuś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Wyglądają bosko...jest szansa na takie wobki 4,5 do 5 cm ??? Ile ma to cuś ???Dzięki. Raczej nie. Te mają ok 8 cm. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Pstrążki 5,5 cm. PozdrawiamSławek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 No proszę pana.....brak słów.....To jak załatwimy sprawę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 No proszę pana.....brak słów.....To jak załatwimy sprawę?Prosto, jak dostanie ster i lakier to Ci go wyślę. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Zrewanżuję się, to pewne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Sławku jak zawsze petarda! Uwielbiam wobki spod Twojej ręki, bo są dopieszczone i wymuskane w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Sławku jak zawsze petarda!Uwielbiam wobki spod Twojej ręki, bo są dopieszczone i wymuskane w każdym calu.Marcin, dzięki za dobre słowo. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Cześć Co prawda z lure nie ma to nic wspólnego ale...Dostałem na zawodach takie "cudo" a w związku z tym, że od jakiegoś czasu chciałem spróbować czegoś innego odzyskałem blank i powstało to Oczywiście nie ustrzegłem się błędów wieku dziecięcego, przegrzałem blank i z tubulara powstała wklejka, ale lubię wklejki. Wyplatankę polecam w celu treningu cierpliwości, kiedy po kilku próbach jest już ok i po trzygodzinnym wyplataniu finalnej wersji w trakcie zabezpieczania omotką poluzuje się splot. Jak powiedziałby klasyk cały misterny plan idzie w p... PozdrawiamSławek Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez sdd_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ładne, choć do okoni z cegłówkami na grzbietach autorstwa Tomasza S jeszcze Tobie daleko. Niezapomniane zdobienie kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ładne, choć do okoni z cegłówkami na grzbietach autorstwa Tomasza S jeszcze Tobie daleko. Niezapomniane zdobienie kija Tak, tak zdobienie z pewnością niezapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Cześć Zdjęcia na szybko (żadnego artyzmu), po prostu na macie w trakcie GPO (trafił się w kadrze śmieć), ale takie ryby cieszą tym bardziej że na swoje woblery.Tak w ogóle to praktycznie łowię tylko na swoje. PozdrawiamSławek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 W końcu znalazłem chwilę na wykończenie. PozdrawiamSławek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 No i efekt jest powalajacy piekna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi