sdd_ Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 No i efekt jest powalajacy piekna robota.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 (edytowane) Cześć Dawno nic nie wstawiałem, ale cały czas pojawiają się nowe projekty.Oprócz woblerów, wkręciłem się w rodbuilding. Mam już na koncie dziewięć patyków.Obecnie na tapecie kleniowy pocisk do zastosowań na płytkich odległych miejscach. Tak będzie wyglądał. PozdrawiamSławek Edytowane 16 Października 2024 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 17 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 (edytowane) Odlewy testowe gotowe.Wersja na granicy pływalności będzie miała ok 5 gramów.6-7 gramowa też powinna wyjść. Edytowane 17 Października 2024 przez sdd_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Ciekawe wagowo pękatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 17 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Ciekawe wagowo pękatki .Właśnie o to mi chodziło Sławku, waga bryła, zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Gdzie masz takie łowiska Sławku w naszym zasięgu? Być może wielka woda wszystko zmieniła . Bryła wobka podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 17 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Gdzie masz takie łowiska Sławku w naszym zasięgu? Być może wielka woda wszystko zmieniła . Bryła wobka podoba mi się .Zastanów się chwilkę pewnie zgadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Cześć Przykładowe malowanie.Pozostało jeszcze tylko dobrać im stery. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 19 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 (edytowane) Jeden 5,9 grama, drugi 6,9 grama.Jutro test w rzece. Edytowane 19 Października 2024 przez sdd_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Testy wyszły lepiej niż dobrze. Lotność super, akcja dość mocna, więc spokojnie uda się zrobić wersję jeszcze cięższą. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Leżały nie wykończone od dawna. W końcu się zmobilizowałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Postanowiłem w przyszłym roku postawić na bolenie. Kilka modeli testowych wykonałem, tu jeden z nich. Ciekaw jestem jak wyjdą testy. PozdrawiamSławek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 drugi prototyp 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 i trzeci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Cześć Odra wzięła prawie wszystkie 5,5 cm. Więc uzupełniam zapas. Edytowane 11 Października przez sdd_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi